![]() |
Selam
Tüm Ateist,Teist veya Agnostik, Deist kardeşlerime Selam...
Kim kendisini hangi Bilinç açıklığında tanımlıyorsa kabulümdür. Ben kimim? Bilen dostlarımız kendimi gizlemekten hoşlanmadığımı iyi bilirler... UlulElbab veya ExEgoist burada edindiğim birkaç nick/mahlaslardan bazıları... Burası benim seyir defterimdir.Burada çok güzel insanlar tanıdım. Tek tek isimler saymak belki doğru olmaz...Ancak burada gerçek İNSAN olma yolunda Adımlar atan çok değerli düşünen beyinler var. Son zamanlarda KALİTENİN arttığını FARK ettim. Eğer Yönetim de uygun görürse; Kendimi ifade etmek istiyorum. Saygılarımla... |
Selam ExUlul;
Ho$geldin... |
Alıntı:
Sizde bir dönem ayrılmıştınız diye hatırlıyorum...Çok şey değişmiş forumda. Umarım güzel paylaşımlar olur... Ho$bulduk. |
Ayrilma talebim oldu ama, ayrilmadim. Forumu kiyidan kö$eden takip ediyorum. Eskiler geldikce güzel paylasimlar olacak gibi...
Selamlar. |
Hoş geldin Ulul. Sitenin kalitesi seninle daha da artacak. Senin gibi Müslümanlara çok ihtiyacı var bu sitenin.
Yeniden hoş geldin. |
Hos gerigeldin, seni gordugume sevindim. Daha da olgunlasip gercege yaklasdigini umuyor, iyi tartismalar diliyorum.
|
Alıntı:
Hoşbulduk sayın Onurmusa, Haketmediğim bir övgü bu:) Yinede teşekkür ederim. selam |
Alıntı:
Sevgili Vartor, Hoşbulduk:) Bende siz Büyüklerimi gördüğüme sevindim... Olgunlaştık mı bilmiyorum...Bir çok değişiklik var... Değişmeyen tek şey Hanif(monoteist) duruşum. Agnostik bakış açım...ve... insana olan sevgim ve saygım. |
Sayın ExUlul,
Birkaç defa sitemizden ayrıldınız (her birinde "bir daha dönmeyeceğim" diyerek). Umarım bu defa kalıcı olursunuz. Her gidişinizde size veda ediyorum ama bundan pek hoşlanmıyorsunuz! Umarım hoş geldiniz dememe aynı tepkiyi vermezsiniz. Sizin burada oluşunuz, beni hayrete düşüren şeylere tanık olmamı sağlıyor. Sayenizde, sizin tarzınızdaki müslümanlardan hoşlanan kimi ateist arkadaşları görüyorum. Belki de kimilerinin sıkıntısı İslam değil, müslüman kitle. Siz değişik bir bakış açısına sahip olduğunuzu (ki bu konuda sizinle sıklıkla tartıştık) dile getirdiniz; demek ki seviliyor bu. Bakarsınız bazı ateist arkadaşları da saflarınıza katarsınız. Eğlenceli olacak. Umarım sonunda yine fatura bana çıkmaz (anladınız siz onu). İyi katılımlar, paylaşımlar! Hoş geldiniz! Selamlar |
Saygideger ExUlul;
Sitemize ve aramiza hosgerigeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:25 . |