![]() |
oldukten sonraki yasam
ne dusunuyorsunuz olumden sonraki hayat hakkinda tamamen yok mu olacagiz yoksa baska bir insan olarak dunyay i gelecez ne dusunuyorsunuz
|
Re: oldukten sonraki yasam
bir tohum toprağa girince nasıl çürüyüp tohum olma özelliklerini kaybediyor ve tohumsal olarak ölüyorsa ve fakat daha aydınlık ve ferah olan hava aleminde daha geniş ve birçok güzellikler ve özellikler kazanmış olarak sanki yeniden canlandırılıyorsa, biz de öldükten sonra ona benzer tarzda daha aydınlık ve ferah bir alemde *fazlaca özellikler ve güzelliklerle beraber yeniden canlandırılacağız.
inancımız budur. |
evrime bilime inanan biri olarak zaten böyle birsey olmayacagını düsünüyorum .bunlar insanin istediklerini alamadıkları zaman kendini avuttukları sözlerden öteye gidemiyo....
|
Alıntı:
|
bak lolipop musun nesin.
sana elli defa söyledim.yine söylüyorum. insan olan anlar artık.adamı zıvanadan çıkarma. benimle muhatap olma. hep küfürlü ve saldırgan ve aşağılayıcı konuşuyorsun. senin gibi biriyle muhatap olmama hakkımı kullanmama müsaade et.zorbamısın nesin. rahat bırak beni. |
bence öldükten sonra olacak olan hiçbirşey yok
çürüyüp gidecek beden cenap şahabettin ne demiş "beni korkutan öldükten sonra cehenneme gitmek değil, hiçbiryere gitmemektir" :D |
Bu sene ,maydanoz tohumu ektim, bir tanesi bile canlanmadi, dogru yontemle saklanmayan tohumdan, hava alirsiniz. Demek ki tohum canli, ve olebiliyor. Zaten benzetme de tamamen yanlis. Iradesi olmayan bir tohumla, insanin tekrar yesermesini kiyaslamak, sacmadir. *Binlerce senedir gomuyoruz olulerimizi, daha topraktan bir tane insan fiskirdigini goren oldu ise bana da bildirsin.
|
liopleurodon ile lolipopu karıştıran budala.. Senle ne muhatap olacam?
Sen git, bu a p t a l lafları kim öğretiyorsa sana, o gelsin buralara.. |
vartor,
"Bu sene ,maydanoz tohumu ektim, bir tanesi bile canlanmadi, dogru yontemle saklanmayan tohumdan, hava alirsiniz. Demek ki tohum canli, ve olebiliyor. Zaten benzetme de tamamen yanlis. Iradesi olmayan bir tohumla, insanin tekrar yesermesini kiyaslamak, sacmadir. *Binlerce senedir gomuyoruz olulerimizi, daha topraktan bir tane insan fiskirdigini goren oldu ise bana da bildirsin." olen insanlar topraktan fiskiracak degil. baska bir boyuttan bahsetmek istedim. o boyutu biz nerden gorelim,topraktaki tohum topragin disinda ne oluyor biliyormu ki,sen bilesin bizim olulere ne oldugunu. ahiret alemi burasimi ki milyonlarca insanin topraktan fiskirmasini bekliyelim. tohumlara sorsan arkadasina ne oldu diye,topragin icinde curudu gitti,oldu garibim ,hem de icinden acayip birseyler uzadi son nefesinde diyecek.dis havayi nerden bilsin.biz de oyleyiz. |
liopleurodon arkadaşım,
lütfen üslubuna biraz dikkat et. Sorogren hakaret eden bir laf etmemiş. Düşüncesini söylemiş. Direk hakaretle cevap vermişsin. Yazdıklarını silmedim ama açık ve haksız hakaret var ortada. Senin gibi bir arkadaşımıza yakışmıyor. Lütfen üsluba dikkat edelim, hakaret etmeyelim. sargon Not: Sorogren'i birçok konuda desteklemem, ama burda düşüncesini ifade etmek için bir benzetme yapmış. Yani tohum, toprağa girince tohumluk özelliğini kaybedip başka bir şeye dönüşüyor diyerek neyi kastetiğini gayet güzel anlatmış. Teşbihte hata olmazmış. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:31 . |