![]() |
Masonluk ve Türkiye'deki Masonlar
Yukaridaki videoda Ilhan Arselin dahi bu mason kuruslardan rahatsiz oldugunu söylenmektedir. Türkiyede bu konu ne oldu? Unutuldumu ? |
Şok .. Şok ..mhp'de mason depremİ
ŞOK .. ŞOK ..MHP'DE MASON DEPREMİ (günlük en son haber) MHP TABANI AYAKLANIYOR BU HABER HERKESİ ŞOKE ETTİ!!!
MHP Masonlar MYK'mıza Kadar Sızdı Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in vefatı sonrasında partiye doldurulan kişiliksiz, siyasi ahlaktan yoksun ve ülkücü davadan nasipsiz isimlerin meclise taşınmaları için MHP teşkilatları gecesini gündüzüne katarak çalışmıştır. devami Yukaridaki haberi okuduktan sonra ülkemizdeki mason localari ve faaliyetleri hakkinda sadece dini basin ve medya ilgilendiginden sikayetciyim. Bu konu coktan beri acikliga kavusmasi gerekiyordu. Yukaridaki videodan da anliyacaginiza göre Türkiye mason localari Israilden talimatlar aldiklarini ögrenebiliriz. Türkiye de ki tüm masonik örgütlerin temelinde Israile hizmet yatmaktadir. Ateist aydin kesimden bu konuda yazilmis veya aciklamalar yapilmis yazi veya bilgi varsa lütfen buraya gönderin. Konu sadece dincilere kalacak kadar basit degildir. |
İzmir'deki Mason Loncası binasını görünce mutlu olmuştum :D Üzerine çok araştırma yaptıydım. Canlı şekilde binasını da görmek ayrı bir zevktir.
|
Alıntı:
ZEHİRLENDİĞİNİ ANLAMIŞTI Atatürk, Afet İnan’a yazdığı mektupta aynen şöyle diyordu; “Afet, vaziyetim şudur; bence doktorların yanlış görüş ve hükümleri sebebiyle hastalık durmamış ilerlemiştir.. Hükümet benim reyimi almaya lüzum görmeksizin Fissinger’i getirtti.” Atatürk’ü tedavi eden doktorlar arasında Mim Kemal Öke, Prof. Dr. Samuel Abrevaya Marmaralı masonluğu alenen bilinenler arasındadır. İçişleri Bakanı Şükrü Kaya da masondu. Devrin mason yöneticilerinden (Türkiye Locası) Dr. İsmail Hurşit, Muhittin Osman Omay kapatma kararı tebliğ edilenler arasındadır. |
Masonluğu desteklemiyorum. Hasan Ali Yücelde masondu. Masonluk Atatürk döneminde de vardı. Ancak pek doknulmadı. Sadece mecburiyetten kapatıldı. Bununla ilgili bir konu var burada zaten
|
Denk geldiniz mi bilmiyorum,birkaç önce Fatih Altaylı programında Türkiye masonları liderini ağırladı,Remzi Sanver.Babası eski şef Haluk Sanver de Türkiyenin en ünlü şeflkerindendi.
Röportaj çok önemliydi çünkü bir ilkti. Program boyunca mason teşkilatının aslında sadece hayır işleriyle uğraşan,suya sabuna dokunmayan ak kaşık olduğunu dinledik,diğer tüm izleyiciler gibi aptal yerine konduk. İnsanların gözünün içine baka baka bu kadar yalan söylemek de bir yetenek tabi. |
Alıntı:
Fazladan merak ettigim konu oldugunda ister istemez kendime soruyorum, neredeyse her ilcede bir mason kurulusu mevcut. http://www.lionnet.org.tr/bursahisar http://www.lionnet.org.tr/bursakukurtlu vs neredeyse her ilcede varlar http://www.turkcearama.com/cat/Lions...le&u_order=asc Rotary külüblerini de ekliyecek olursaz ne yazikki ülkenin tamamen masonlarin ellerinde oldugunu kabul etmek zorundayiz. Tüm yüksek mertebeleri olanlarin buralara üye olduklarini varsayarsaniz artik bu ülkenin bagimsizligindan hürriyetinden bahsetmek gayet sacma olurdu. TBMM bu kuruluslarin karsisinda bayagi ciliz ve ise yaramaz sayilabilir. Acaba Türkiye de is adami olmak icin ilk etapta mason olma mecburiyeti mi yatiyor? Aranizda mason külübüne üye olaniniz varmi? |
Şu Mason magazinine gereğinden fazla zaman harcıyoruz gibime geliyor bana.
neymiş? Masonlar ülkeyi ele geçirmiş, Demek ki, o adamlar senden daha çok çalışmış, Kıymetlini sık, Çalış-Çabala, Hem Ekonomik, Hem sosyal olarak daha özgür ol, Rahat ve refah içinde yaşa. Organize olup senin çıkarlarına aykırı mı hareket ediyolar, Sen de bir organizasyon kur Seni de görelim. Mesela, Gülen cemaati ve türevlerinde de aynı hataya düşülüyor, Ha bire yok devleti ele geçirdiler, yok şunu yapıyolar, bunu yapıyolar, tamam bunları söyleyelim, Ama Yaptığımız tek şey oturduğumuz yerden boş laf üretmek olmasın. Birinin zenginliği, yaşadığı hayat, katıldığı kulüpler, organizasyonlara düşmanlıkla bakmak yerine sen ne yapabilirsin ona bak. Ps: "Sen" zamiri ile kastım bu konuda yazmış herhangibir kişi değil, tamamen (bu yanlış fakat, Genel kanıyı hedef almak) amaçlıdır. |
sevgili türkçerap
şimdi "sende mason musun??" ritüelleri başlar hazırlıklı ol :D |
Alıntı:
Ben şerbetliyim üstadım ;) bayağı bir süredir bu forumdayım, Ben ve Benzer çizgide olan arkadaşlar zaten zaman zaman kalıplaşmış ithamlarla karşılaşabiliyoruz, Onun için pek sorun olmuyor :) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:27 . |