![]() |
Sahipsiz Tekir Kedi
Elimde çok küçük, yaklaşık 2 haftalık annesi ölmüş bir yavru kedi var,
Onu yetim hayatından kurtaracak kahramanlar aranıyor. Kahraman olmak isteyen benle iletişime geçsin! |
ahh be özgürcüm
kedilerin yavrulama döenmi olduğundan etraf annesiz veya bir şekilde sakatlanmış yavru kedi var:( bir tanesi benim mahallemde |
İki tanesi de bizim apart.ın çatı katında. Komşular bakıyolarmış. Dairemiz brinci katta. Annesi Sabahın 6'sında başlıyo açık penceremizin dibinde "miiyaaaaww",," miyaaaaaauuuvv" diye. Dörttür kalkıp apartmanın kapısını açıyorum da üçüncü kata çıkıyor anne kedi.
Hep de benim açık pencereye geliyo. Uyandrıma servisi mübarek :D Yavrulamadan önce de aylardır balkonda dolaşıyodu. Bizim sokakta pek çok kedi vardır. |
natan
(Bizim sokakta pek çok kedi vardır.) almanya gibi ülkelerde sokakta dolaşan hayvanların ,özellikle kedi ve köpeklerin hepsi sahiplidir ,sahipsiz kedi köpek görmek mümkün değildir ,hayvanlar için yapılmış geniş barınaklar mevcuttur ,bu barınaktaki hayvanlar bakımlıdır sokakta gördüğün sahipsiz hayvanlar genelde doğada tek başlarına yaşayabilen sincap türü hayvanlardır ben almanyada kaldığım günlerde sokakta dolaşırken birden karşıma sincap çıkardı ,bir ağaçtan öbür ağaca geçerken:) ülkemizde bu konuda biraz yol alabilse :( örneğin ilk önce kısırlaştırma iyi olur ,sonrasında güzel temiz barınaklar iyi olur |
Alıntı:
Kısırlaştırma kesinlikle yapılmamalı bence başka canlıların üremesini elgellemeye çalışan tek canlı türü biz insanlarız doğaya çok fazla müdale etmemek gerek bence ve diğer canlılara... |
Alıntı:
şimdi etrafımıza bir bakalım ,yavrulama dönemi ve etraf özellikle kedi yavruları ile dolu ve bunların birçoğu maalesef ya araba altında kalarak ölüyor ya erkek kedi (teke) tarafından boğazlanıyor yada çocuklar tarafından hırpalanıp sakat bırakılabiliyor ,sağ kalanların bir kısmı ise açlıktan ölebiliyor nihayetinde kedilerin çok yavru dünyaya getirmesi günümüzde bir avantaj sağlamıyor ,bilakis dezavantaj oluşturuyor ,işte hiç değilse bunlar adına bir önlem alınmış olur ,ve insanların denetiminde hayvan barınaklarında yavrulama yapılabilir zaten bu gidişle evrim sürecinde özellikle kedilerin yavrulama sayısı azalacak gibi geliyor bana :) |
Alıntı:
Bu zaten günah işliyicek ceheneme gidicek agırlıgı ben alıyım bebegi öldüriyim bebekte cennete gitsin demekle aynı mantık yanlız. dünyada binlerce tür gelişti ve yok oldu bu bir döngüdür bu yüzden çok da büyük bir şey değil yani |
rengi ne?simsiyahsa beslemem:D evet ırkçıyım.
|
No niggers diyorsun ha :D
Tam tekir kedi bu, şunun gibi http://img03.blogcu.com/images/b/o/n...1303565630.jpg |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:51 . |