Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Kadın & İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=31)
-   -   İspanyol imamın ayıbı!!! Kadını ince sopayla dövün!!! (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=2579)

Anti-Din 15-08-2006 02:09

İspanyol imamın ayıbı!!! Kadını ince sopayla dövün!!!

İSPANYA'nın Fuengirola kasabasında cami imamı olan Muhammed Kemal'in, ‘‘İslamda Kadın’’ adlı kitabında erkeklere kadınların nasıl ‘‘doğru’’ şekilde dövüleceğini anlatması infial uyandırdı. Kadın hakları savunucularını harekete geçiren kitapta imam, ‘‘Kadınlarınızı ellerine ve ayaklarına vurarak dövün. Bunun için de ince bir sopa kullanmakta fayda var. Çünkü bu tür sopalarla vurulduğu zaman yara açılmaz, morarma olmaz’’ diyerek erkeklere tavsiyede bulunuyor.

yenidendogus 15-08-2006 23:55

Re: İspanyol imamın ayıbı!!! Kadını ince sopayla dövün!!!

İnfiale gerek yok bunların hepsi normal islami uygulamalardır. Kuran da karşılıkları vardır. Adam islamın gereğini yerine getirmiş. Ona emredilen de o zaten... Şaşılacak bi durum yok..

hiramusta 16-08-2006 08:59

İspanyol imamın ayıbından bize ne?Yenidendoğuş arkadaşımız kadın dövmenin Kur'an daki karşılığı olarak Nisa 34 deki darabe kelimesini kasdediyorsa.Bana darphanenin,darb-ı misalin ne olduğunu açıklayabilir mi?

M.onur 16-08-2006 15:27

İyide imamın yaptığı kime göre ayıp? Sana göremi İslama göremi?

Ayrıca Hiramusta kelimeler üzerinde ne kadar oynarsak oynayalım, maalesef İslamda kadına dayak vardır ve anasının ak sütü gibi helaldir.

hiramusta 16-08-2006 15:35

1.Kitap okudum.
2.Adamın canına okudum.
Bu iki cümle arasındaki farkı bana anlatırmısın.

liopleurodon 16-08-2006 15:41

Darphane: Para yapan yer değil, "para döven" yerdir. Paralar, eskiden dövme yöntemiyle yapılıyordu. Kılıçlarda.. Bu yöntemi bilmiyorsan izah edeyim, metali ısıtır, örse koyar döversin. Böyle içindeki yabancı maddeler azalır, yapısı daha uniform hale gelerek dayanıklılığı artar.

Darphane: Dövme evi. Tam olarak bu işte. Dövülen ne? Para mı? Hayır, darphane'de paradan başka şeylerde üretilirdi eskiden. Haddehanelerle birlikte, para dövme işi kaldı sadece darphane'de..

M.onur 16-08-2006 15:44

Alıntı:

hiramusta";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 43445)
Bu iki cümle arasındaki farkı bana anlatırmısın.

Anlatmam :lol: *Çünkü sen ne zaman bir ayet konusunda tartışmaya girsen, geleneksel İslam anlayışından farklı yorumlar getiriyorsun ve biz ateistleri kontrpiyede bırakmaya çalışıyorsun. :lol:

İslamda kadına dayak vardır. Müslüman kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin kardeşim o kadar söylüyorum *:lol:

M.onur 16-08-2006 15:57

Bu ayet hakkında kız arkadaşımla tartışmaya başladık. Ben evlendiğimiz zaman bu ayeti referans alarak yapacağı en ufak bir artistlikte sümsüğü kafasına indireceğimi söyledim.

Ne dese beğenirsin? ''Sıkıyorsa yaparsın'' dedi. Maalesef yeni nesil Müslümanlar Kurandan ve Allahın emirlerinden bihaber yetişiyor. Din elden gidiyor galiba....

hiramusta 16-08-2006 16:04

:) *:) Din yerine oturuyor desek daha doğru olur.

accelerator 16-08-2006 16:06

ya m onur kardeş bu el-beşiktaş suresisüper olmuş nerden aklına düştü helal valla bayağı yaratıcısın. :D

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:55 .