![]() |
Merwe, Forum ve Sohbet Odası Yöneticiliğine Atandı
Merwe arkadaşımız, hem Forum Yöneticiliği'ne hem de Sohbet Odası Yöneticiliği'ne atandı. Bu görevleri kabul ettiği için kendisine teşekkür ederiz. Merwe'nin başarılı olacağına inanıyorum ve hoşgeldin diyorum.
|
Re: Merwe, Forum ve Sohbet Odası Yöneticiliğine Atandı
Yazılarından anladığım kadarıyla Merwe genç yaşına rağmen kolay gaza gelmeyen, hezeyana kapılmayan, serinkanlı olmayı başarabilen bir arkadaşımız... Görevinde sıkıntı yaşayacağını hiç sanmıyorum. Tebrikler! :)
Bigün bi parti kuracak olursam kesin Cem'e danışırım "hocam kimleri alalım" diye... |
Ablam işte:)
|
Yaa çok sevindim...hayırlı uğurlu olsun Merwe !
Bu genç yaşında bu sitede sorumlu bir görev alman da ayrıca sevindirici....bu görevinde en iyisini yapacağına inancım tam...tekrar tebrikler !!! |
merwe kutlarim seni.
yeni nesil yoneticiler kervanina bir kisi daha eklendi.memnun oldum.umarim kendiniz gibi olmaya devam edebilirsiniz. |
site'de bayan arkadaslarin varligi site kalitesinin yukselmesine neden olacaktir..
bende merwe'ye basarilar dilerim... |
Sevgili Merwe,
Turan Dursun sitesi olarak bu ülkenin yarınlarına bizim de katkımız olsun istiyoruz.Bu onurlu mücadelemizde olgun kişiliğinle, enerjinle biz yönetime bir güç kattın. Başarı dileklerimle aramıza hoş geldin diyorum. |
Aferin kız...:)
|
mübarek olsn merwe abla :D *:lol:
|
Tebrikler
8) Tebrikler...Bu işe ben de sevinenlerdenim.Merveye başarılar dilerim.Aslında tartışma konularını seçmede ki üstün kabiliyetini gördüğümde bu kızda bi cevher var demiştim.İşte bakın bu forum yöneticiliği olarak mervede vücuda gelmiş.Bundan sonrasını icraatlarıyla göstereceğinden eminim.Eminim ki siteyi renklendirecek yetenekte bir arkadaş.Sevgiler...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:19 . |