Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Multimedya (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=15)
-   -   İran'lı Kadının Türkiye'ye Yazdığı ''Uyarı'' Mektubu (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=26313)

Dark_Prince 20-09-2011 23:35

İran'lı Kadının Türkiye'ye Yazdığı ''Uyarı'' Mektubu

İzleyin de nereye gidiyoruz görün.Atatürk ilkelerine bağlı kalmak zorunda değiliz,onun sözlerini dini metinler gibi değiştirilemez,geliştirilemez diye nitelersek akıldışılık etmiş oluruz.Daha iyisi varsa her zaman o dikkate alınmalıdır.Ki bunları videodaki Atatürk ilkelerine bağlılık ile ilgili sözlere karşılık olarak esas konuya yönelinmesi için söylüyorum.

Türkiye'nin bu duruma gelmemesi için yapabileceğimiz en iyi şey din ile savaşmaktır,önce halkın düşüncelerini özgürleştirmektir.Bunu yaparkende birlik olmalıyız,daha güçlü olmalıyız,Vampirleri ancak öyle durdurabiliriz.

http://www.youtube.com/watch?v=bMGe6...eature=related

aydoe 21-09-2011 00:42

Kurbağa yavaş yavaş ısınıyor ,yavaş yavaş

Sonra da dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç şarkısını dinleyeceğiz :)

Dark_Prince 21-09-2011 01:49

Böyle işin ...,kafam rahattı bir süreliğine şeriat filan çıkmıştı aklımdan bu videoyu görünce yine bozuldum,uyku bile tutmadı.Lanet olsun...Sanırım artık bir mucize olması gerek.

Nova 21-09-2011 02:00

Bu tip olaylar toplumların nabzını ölçmek ve yeni baskı manevraları kurulmak üzere, insanları şartlamaya yönelik eylemlerdir.

Rahat ol dark prince, bunları izle ve sadece söylenilenlere inanma..bu tip olayların ardından, tv ye bir kaç "ETKİ AJANI" çıkarır ve tamamlamasını yapıp yeni projelere başlarlar..

Bize düşen görev; bu tv ler dahil "inanmamak" ;)

Astur 21-09-2011 02:01

Hahaha, nasıl bir kolpa belli değil, arkadaki müzik falan hele muhteşem. :D

Dark_Prince 21-09-2011 02:07

Alıntı:

Nova´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 413572)
Bu tip olaylar toplumların nabzını ölçmek ve yeni baskı manevraları kurulmak üzere, insanları şartlamaya yönelik eylemlerdir.

Rahat ol dark prince, bunları izle ve sadece söylenilenlere inanma..bu tip olayların ardından, tv ye bir kaç "ETKİ AJANI" çıkarır ve tamamlamasını yapıp yeni projelere başlarlar..

Bize düşen görev; bu tv ler dahil "inanmamak" ;)

Bu önemli değil ki sevgili dostum,gerçek ya da yalan.İslam ülkelerinin hali ortada şeriatın ne olduğunu,dinin ne olduğunu zaten inanırlardan çok daha iyi biliyoruz,Türkiye'de şeriatçıların fazla olduğu da ortada.

İşte tüm bunları tekrar hatırlattı bana,zaten mektupda yazanlar da İslam ülkelerinde artık ''normalleşmiş'' olaylar.İşte tüm bunlar insanı derin strese sokmaya yetiyor.Sonuçta Türkiye'nin şeriatlaşacağı da ortada.

Sevgilerimle...

Nova 21-09-2011 02:13

Abi ben bu mektubu yazanların bile gene aynı zümreye mensup olduğunu düşünüyorum :)

Bu yüzden, fikirlerimizi bir tohum gibi zihinlere bırakarak orada yeşermesini bekleyeceğiz.

Karşı tarafın kendilerine ait fikirleri asla olmayacaktır, onlara söylemeleri gereken dikte edilmiş ve bu yönde koşullandırılmışlardır.

Bırak boşver, korumaya çalışan onlar, elbetteki çatlakları vardır..Bize düşen o çatlaklara sızıp içeriye o tohumöu serpmek..gerisini zaten allah halleder ;)

Dark_Prince 21-09-2011 02:24

Alıntı:

Nova´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 413580)
Abi ben bu mektubu yazanların bile gene aynı zümreye mensup olduğunu düşünüyorum :)

Bu yüzden, fikirlerimizi bir tohum gibi zihinlere bırakarak orada yeşermesini bekleyeceğiz.

Karşı tarafın kendilerine ait fikirleri asla olmayacaktır, onlara söylemeleri gereken dikte edilmiş ve bu yönde koşullandırılmışlardır.

Bırak boşver, korumaya çalışan onlar, elbetteki çatlakları vardır..Bize düşen o çatlaklara sızıp içeriye o tohumöu serpmek..gerisini zaten allah halleder ;)

Katılıyorum dostum,ancak neşeli-stressiz bir zihinle mucize gerçekleştirebiliriz.Strese düşmemiz ekmeklerine yağ sürmek oluyor.Mitolojinin eninde sonunda yıkılacağı zaten kesindir.

Bu geceyi atlatıyım birdaha asla strese girmemeye çalışacağım her ne olursa olsun eğlenmeme filan bakacağım.Yoksa Vampirleri asla yenemeyiz.

Sevgilerimle...

Nova 21-09-2011 02:40

Alıntı:

Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 413587)
Katılıyorum dostum,ancak neşeli-stressiz bir zihinle mucize gerçekleştirebiliriz.Strese düşmemiz ekmeklerine yağ sürmek oluyor.Mitolojinin eninde sonunda yıkılacağı zaten kesindir.

Bu geceyi atlatıyım birdaha asla strese girmemeye çalışacağım her ne olursa olsun eğlenmeme filan bakacağım.Yoksa Vampirleri asla yenemeyiz.

Sevgilerimle...

Ahah :D sevgili dostum Bursa Nutku'nu okumanı tavsiye ederim :) ben öyle yapıyorum..sende yap hazırlığını ;)

Dark_Prince 21-09-2011 02:50

Alıntı:

Nova´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 413597)
Ahah :D sevgili dostum Bursa Nutku'nu okumanı tavsiye ederim :) ben öyle yapıyorum..sende yap hazırlığını ;)

Tavsiyen için teşekkür ederim dostum,okudum çok iyi geldi :D

Sevgilerimle...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:08 .