Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   sorogren gitsin mi (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=2686)

soro 06-09-2006 09:41

sorogren gitsin mi

ezkamo kardeşim hariç en az iki yönetici ve
sodomo hariç en az üç üye gitsin derse gelmemek üzere gidecem.anket 6-9-2006 günü saat 15,e kadar geçerli

hiramusta 06-09-2006 09:46

Re: sorogren gitsin mi

Olur mu kardeş?Sen bu forumun renklerinden birisisin.Gidersen bu forum renksizleşir.Tadı tuzu kalmaz.

soro 06-09-2006 10:01

hiram seninki sayılmaz.
peşimde benden düşmanlık umanlarla olmaktansa kendimi imha ederim daha iyi.

olumlu yazı yazmayınız lütfen.sadece gitsin diyenler yazsın da işi bitirelim.

liopleurodon 06-09-2006 10:01

Otur oturduğun yerde ! Sen gidersen, kimi ısıracağız:)

Bizim buralarda olma sebebimiz, senin buralarda olmandan dolayı. Sen gidersen, yavan olur ortalık. Ama asıl sen kaybedersin. Gitmekle, kafanı kuma sokmuş olacaksın. Böylece kimi kandırmış olacaksın? Niyetin gerçekleri bulmak ve/veya kendi gerçeklerini savunmak ise, bu noktada sonuna kadar kalmalısın. Yoksa, sadece kendine ihanet etmiş olursun..

soro 06-09-2006 10:04

liop bir üst yazıyı okumadığın için affediyorum seni.

olumlu yazı yazmayınız lütfen..

mhmd 06-09-2006 10:27

Sn. Sorogren,
Bir internet sitesini terk etmek ya da kalmak eyleminizi bile üç beş kişini fikrine açmanıza gerçekten üzüldüm.
İlk iletişimizde/iletişimsizliğimizde, söylemiş olduğunuz; moral bozukluğunuzun devam ettiğini düşünüyorum. Güzel bir insansınız, doğru bildiklerinizi savunuyor ve bazı yazılarınız hariç üslubunuz, edepli. Okumuşsunuz, araştırmışsınız, doğru ya da yanlış sentezlerinize de varmışsınız. Sabırla sentezlerinizi aktarmaya çalışıyorsunuz. Bunu bir görev bilmişsiniz. Herkesi hemfikir yapamayacağınızın farkındasınız, ancak soru işareti bırakabilir miyim uğraşınızı en içten bir şekilde devam ettiriyorsunuz. Bildiğiniz; temiz tarih, temiz iman, temiz ideolojiye bir leke dahi bulaştırmama telaşındasınız. Ama en azından bu sitede yalnız kaldığınız düşüncesindesiniz. Herkese yetişemiyorsunuz. * *
Değerli düşünceler zıt fikirlerin çatışmalarından çıkar. Bu sitedeki yazılanlardan sorumlu değiliz. Kendimiz dışındaki kişilerin davranışlarından da sorumlu değiliz. Bildiğimizi, ancak kendi üzerinizde tatbik ederek bir örnek ve belki yerinde bir nasihat vermek olmalı amacımız. Her türlü fikre açık olarak yol almalıyız. Şu kısacık ömrümüzde kin ve hüzün olmamalı. Ve kapıdan geçince yanımızda vicdanımız haricinde kimsenin olmayacağını bilmeliyiz. Hesap verirken de; yaradılışımızın sırrına maruf, onur ve şeref içinde; “-Evet, hatalarımı da doğrularımı da vermiş olduğun cüzi irade ile ben yaptım…” diyebilmeliyiz. O lafı diyebilmek için de tüm kararlarımızı kendimiz vermeliyiz diye düşünüyorum.
Sizinle daha yakından tanışmak ve görüşmek isterdim, olmadı. Tarzımız tutmadı. Kendi vereceğiniz karar, kalmak olursa sevineceğim, gitmek olursa, dilediklerinize vuslatınızı dileyeceğim.

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın.

spartacus 06-09-2006 10:35

sorogren, anket yanlış.

en az 3 üye gitsin derse gideceğim demişsin, 3 tane üye bulmaktan daha kolay ne var? Hatta yöneticileride ayrı olarak koyman bana mantıklı gelmedi, yöneticilerinde ankette üye ile aynı eşit hakka sahip sadece bir oyu olabilir, bu anketlerde ayrıcalık olmaz, bu durumda yöneticiyi töhmet altında bırakmış olursunuz :)

o halde çoğunluk tarzı anket yapacaksınız. Verdiğiniz saate kadar gitsin ve kalsınların yüzdesini alacak, hangisi baskın çıkarsa öyle karar vereceksiniz. Doğrusu anketiniz kendi adınıza adil değil.

Ayrıca üyelerin görmemesi gereken başlıklarında zaten son konularda görünmeside adil değil, ama teknik ve kod işleri kolay değildir, anlayış göstermeliyiz.

En önemlisi sizin iradeniz var, kalıp kalmamaya siz karar verirsiniz, kimse kimsenin gönlünü hoş tutmak zorunda değil ki, değil mi? Ama her yerin belirli kuralları vardır, o kurallar çerçevesinde hareket etmediğinizi hissederseniz, muhasebenizi yaparsınız, kendiniz muhasebeyi yapmaz iseniz, sizin yerine yöneticiler yapmak zorunda kalır. Gidip gitmemek konusu ise apayrı bir konudur bu açıkca burayı ihlal etmedikçe sizin gönlünüze, kendi özgür iradenize kalmıştır ki, kimsenin canının isteğine değil. Sizin adınıza başkası karar veremez, etkiyemez bile, tabi özel durum oluşturan ihlal durumları hariç, öyleleride zaten foyaları ortaya çıkıyor(semerkand gibi).

Ben adil olmayan ve gerkesiz bir anket diyorum, kararınız sadece size aittir.
Umarım konuya ters yorumlarımı ve yazdıklarımı olumlu karşılarsın.

soro 06-09-2006 10:41

md,
kararı ben vermiyorum.
yukarıdaki kurala göre icra edecem.ben anket yaptım sadece.karar benim kararım değil.ama ben uyacağım o karara.
sebebi de,eğer bir yerde en az 5 kişiyi kendime git dedirtecek derecede aykırı veya zararlı isem ki,ben kendim bunu farkedemeyebilirim belki,o halde bu benim kendime saygı duymama da mani ve de ben kimseye eziyet etmek istemem.git derlerse *kırdıklarım,üzdüklerim giderim ve bu kendi tarzımın da bir sorgulaması.
seninle olan dostluğumuz ise,bakidir.bakşunu anlamıyor bazı arkadaşlar.
ben herkesle dost olabilip,sonra dostçe mütalaa etmeyi severim.dost olamadıklarımla da konuşmam.düşmanlık bana ters.
odada da görürsün bazen bazılarıyla konuşmam.çünki dostluk için frekanslar uyuşmadı henüz.kimsenin özel inancı ise en son beni ilgilendirir.
benimle bu siteden tanışıp yüzyüze görüşen dostlar da var.siz deonlardan biri olabilirsiniz.ama fikirlerimiz dostluğumuzun önüne geçemeyeceği zaman bu olur ve hissederiz zaten ışığı o an.
ben mangal başında arkadaşımın yemekten anlamasına bakarım,inancına değil.inancı Allahla kendi arasında.beni ilgilendirmez,benim ki de onu.

dediğim gibi ben gitmeye karar vermedim.sadece gitmemi isteyenler hedef rakama ulaşırsa gidecem dedim.

soro 06-09-2006 10:56

abim farketmez rahat ol.
her isteyen istediğini söylerken benim söylediklerimin sansürlenmesi zaten bana dokunuyo.cevabi yazımı da olumanıdilerim o topicte ki.
seni sen yapan işte bu objektifliğin,daha da saygım arttı sana.
neyse,

senin oyun herzaman bende kıymetlidir
ikinin ikincisine gerek yok.seninki tam *iki sayılır.
yönetici kontenjanımız dolmuştur.

üye kontenjanımız da 3 den 2ye iskonto edilmiştir. saat de 16 ya uzatılmıştır.

06-09-2006 11:00

Sevgili soro,

açıkçası bir bayanarkadaşımıza yazdığın o yazıdan sonra, senin benim ve billur arkadaşımız gibi bi dine bağlı olmayan bayanlara boyle bir seyi yakıştırmış olman beni çok uzdu. Acıkcası bizim sadece dinsiz olmamızdan dolayı etik acıdan eksik oldugumuzu vurgular gibi yazdıgın o yazı senden geldiği için beni daha cok kırdı.. *ve uzgunum ama en azından bi ara almanı rica etmek durumunda kalmaktayım.

İnsanların ahlaklarının ve iyiliklerinin dinleriyle değil, kendileriyle ölçüleceği bir dünya diliyorum.

Sevgiler

Merwe

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:14 .