![]() |
Şafak Pavey'e İğrenç Saldırı yine Engin Ardıç.
CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Sabah yazarı Engin Ardıç'ın saldırısına maruz kaldı
Sabah Gazetesi Yazarı Engin Ardıç, CHP Milletvekili Şafak Pavey için "hem özürlü hem CHP'li" tabirini kullandı. Engin Ardıç'ın bu sözleri, twitter'da tepkiyle karşılaştı. Binlerce twit kullanıcısı, Ardıç'ın sözlerini eleştirdi. TWITTER'DAN TEPKİ YAĞDI Murat Çelik - Bu ülkede aklı başında bir sürü insan hala Engin Ardıç ve benzerlerini ciddiye alıyor ya... Benim aklım da bunu almıyor işte... hakan demir - Engin Ardıç, Şafak Pavey'e "hem özürlü hem CHP'li" demiş. Tıp çok ilerledi Engin, parası neyse verelim git yüz nakli yaptır. Sıfatsız gezme. DİON MODAEVİ- Bu şey genemi çıktı piyasaya Engin Ardıç be adam çirkinlik ve bayalıkla insan bu kadar mı beslenir.midemi bulandırıyorsun derdın kaç para kı CHP online: CHP online Engin Ardıç gibilerin köşelerinde rahat etmeleri için Silivri zindanları onurlu insanlarla doldurulmadı mı? CHP online: Engin Ardıç'ı kovmayan "Bizim Çalık" ve "Damat"... sizi de onun söylediklerine ortak sayıyorum.... Ozge Mumcu- Engin Ardıç ile niye kimse yollarını ayırmaz da diğerleriyle ayırır durur? Nafer Ermiş - Siyasi görüş, seçtiğin parti, tuttuğun takım eleştirilebilir, tercih etmişsindir; özürlü olmak eleştirilemez, tercih değildir Engin Ardıç. Nafer Ermiş- Şafak Pavey için "Hem özürlü hem ..." diyen Engin Ardıç, insanlık çok güzel, gelsene... Özlem Gürses - Sabah gazetesine not : yüz verdin deliye, geldi ... halıya ! Yazıklar olsun bu medya patronlarına. Bu kaçıncı. Engin Ardıç hala yazacak mı ? Arda Çetin - şimdi bu durumda engin ardıç gibiler "gazeteci", ahmet ışık, nedim şener gibiler de "terörist" oluyor öyle mi? adaletini seveyim dünya! vartan - Anarşist kadınlardan Engin Ardıç'a: twitpic.com/8keie4 Balçiçek İlter - Engin Ardıç Şafak pavey için Hem özürlü hem Chp'li demiş.Şaşıran var mı? beni şaşırtan hala o nefret dolu satırları yazmasına izin verilmesi Erdem GÜLER - Engin Ardıç konusunda tarih Leman'ı haklı çıkardı! Nihat Genç - Şafak Pavey'e "hem özürlü hem CHP'li" diyen Engin Ardıç'a... "Bu surata şans tanımıyorum!" mehmetbaransu - Engin Ardıç'a neden cevap vermiyorsun diye soran arkadaşlara. Ciddiye almadığım birine ne diye cevap vereyim. Ardıç "öleli" 10 yıl oldu İŞTE O YAZI... Alıntı:
|
ben bu insan kadar ağır bir pislik görmedim.
|
Bu sayede Safak Pavey'i tanimis oldum. Iste görmek istedigim CHP'li tipi diyebilirim. Onur Öymen gibi insani cileden cikaran, insanlik düsmani tiplerden degil. Azinliklari yokedelim demiyor, herkesi Türklestirelim demiyor, tersine demokrasi istiyor. Ornegin Agos gazetesinin ilk Türk köse yazari imis. Ne güzel bir bulusma.
Hopa eylemcileri icin Sirri Süreyya ile birlikte sacini kesti LGBT Derneklerini ziyareti Taksim'deki proje BM'de calisirken pekcok baris projesinde yer almis Engin Ardic, senin basina Taksim kadar tas düssün emi. Sana kalsa bütün sehirleri birer cirkinlik abidesine dönüstürürsün, sirf modernlik olsun diye. Bir zamanlar meshur bir "haci aga" tipi vardi. Sehire gelir, geleneksel degerleri tasir ama parasi vardir, bir tarafta geleneksel karisi diger tarafta sehirli metresi vardir. Engin Ardic da bu tipin negatifi. Sehirli olmus, gelenekselden nefret ediyor, öylesine ki modernlik diye kicina pervane takmasi gerekse takacak. Demokrasi, hak, talep su bu onu irgalamiyor. Gelisme gelisme diye yirtiniyor, saniyor ki her yere yollar, köprüler, metro insaatlari yapildiginda hersey cözülecek, karsi cikanlar hep gericilerdir. Nazim'in makinalasmak siirindeki gibi. Hadi makinalasin bakalim, ne olacak? |
Bu arada bir sürü insan Engin Ardic'in "hem özürlü hem CHP'li" demesine takilmis. Safak Pavey'e özürlü olmasindan dolayi hakaret etmis diye düsünüyorlar. Bence buna takilmak da baska bir zihniyet sorunu. Onemli olan kisimlari hasir alti etmeye yariyor.
Engin Ardic'in asil derdi özürlüler degil, ne olursa olsun geliselimciligi. |
Alıntı:
Ama ''hem özürlü hem CHP'li'' diye cımbızla alınca ''hem suçlu hem güçlü'' gibi çok farklı bir anlam çıkıyor. |
Burada Pavey'e hakaretten çok düşüncesizce sarf edilmiş saçma sapan sözler var. Ayrıca "amigo basın" diyen birinin SABAH'ta çalışması ve her koşulda AKP'ye güzellemeler yazması da hayli ilginç. Yahu sen her koşulda iktidar borozanı değil misin?Kendi lağım çukurunun içinde iken üstüne çamur sıçrayanı tenkit etmek gibi olmuş. Ama bu yazıdan bağımsız olarak konuşmak gerekirse bu adam pek çok yazısında AKP'ye muhalefet edenlere "uyuz, aptal, eşşek, beyinsiz..." vs. diye sövüyor. Türkiye'nin gazetecilik tarihinde ağzı en pis köşe yazarı budur belki de.
|
Genel kadin haklari hareketini, lezbiyenlige baglamis bir kose yazari icin, Safak Pavey cok fazla bence.
|
Alıntı:
SARGON'a da katılmaktayım. İstanbul'u bir kez bile olsun gezen her sokağının nasıl bir tarih deposu olduğunu bilir. |
Ben severim Engin Ardıç'ı. Ejderha Dövmeli Kız'ı onun tavsiyesiyle okumuştum daha Türkçeye çevrilmeden. Güzel adamdır, hayatımı zengileştiriyor. Bu başlığın konusuna da cevap vermiş:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:48 . |