![]() |
TD Sitesi Satranç Şampiyonası
Güzel olmaz mıydı?
Katılmak isteyenler eşleşir, çeyrek final yarı final vs vs ilerleriz. Foruma renk katsın biraz. |
Mynet üzerinden yaparız, yazmayı unutmuşum.
|
Ben varım ayrıca süper olur
|
Nasıl olacagını da ayrıntılandırır mısınız.
saygılarımla |
Satranç ile eskiden çok ilgiliydim. Hatta bir dönem federasyona bağlı satranç hakemliği de yapmışlığım vardır. Reti, Cabaplanca, Euwe, Suetin'in vs. kitaplarını çalışırdım; Kahraman Olgaç ve Yakup Bayram'ın peşinden koştururdum.
Çok uzun zaman oldu, hiç oynamadım. Bir ara Mynet gibi sitelerde oynardım bu oyunu. Ama oradaki oyuncuların kendilerini test etmek yerine, program kullanarak rakiplerini yenmelerinden ne haz aldıklarını hala anlayabilmiş değilim. Sizin bu turnuva da benzer şeylere sahne olmasın? :) |
Güzel bir fikir.Bir satranç hayranıyım fakat uzun zamandır oynamıyorum,çevremde de pek seven,anlayan yok zaten.
Ama bayaa eğlenceli olur,her ne kadar yenileceğimi bilsem bile katılırım :D |
Sevgili Vrael güzel olurdu...
Aracı bir platformda yapılması taraftarı değilim. Bunu sitemiz üzerinden nasıl yaparız bu konuyu araştıralım... Sevgili AhbAp O zaman sen jüri ol. Rakip olma :) |
Alıntı:
spartacus üstat hiç anlamam o konulardan ne yazık ki, ilk aklıma gelen mynet oldu. başka site dahi bilmiyorum zaten. |
Alıntı:
Site üzerinden böyle bir şey organize edip uygulayabilme imkanımız var mı araştırmak gerek. |
Ben de katilmak istiyorum.Coban mati yapayim bir sizi:D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:04 . |