![]() |
Gazete İlanı İçin Slogan Önerileriniz...
Önümüzdeki birkaç hafta içinde bir gazetede sitemizin ilanını vermeyi düşünüyoruz. Sitemizin adı, adresi ve geleneksel sloganı "Dinlerden Özgürlüğün Sesi" haricinde bir slogana daha ihtiyacımız var. *Sitemizin özünü insanlara hissettirecek, tanıtıp, çekici kılacak kısa bir slogan.
Önerilerinizi bekliyorum... |
Re: Gazete İlanı İçin Slogan Önerileriniz...
İnançlılar ve din karşıtları burada buluşuyor, din, tanrı, evrim gibi konular cesurca tartışılıyor. İster dinlere karşı savaş açanlardan ol, ister inancı uğruna savaşanlardan, tek silahın bilgi ise burada sana da bir yer var.
|
süppersin ex ya *:) *cok gusel olmuş bence.. gerçi savaş biraz aşırı kaçmış sanki ama :roll:
|
Şöyle biraz gaza getirici bi slogan olsun istedim ama savaş yerine başka bir ifade mi kullansam diye ben de düşündüm. Aklıma bişii gelmedi...
Sonuçta sloganın telif hakkını almadım ya, editlemek serbest arkadaşlar ;) |
Yanlışlıkla sadece forum yöneticilerine açık ayarlamışım bu başlığı. Şimdi düzelttim. Artık herkes yazabilecek.
|
İnançlılar ve din karşıtları burada buluşuyor, din, tanrı, evrim gibi konular cesurca tartışılıyor. İster dinlere karşı savaş açanlardan ol, ister inancı uğruna savaşanlardan, tek silahın bilgi ise burada sana da bir yer var.
esklüsit abim, savaşannara silah markasıda önersen diyom.. :)) hankısı kaç mermi alıyo..kaç metrededn vuruyo alınma.ben senin kardeşinim.lmc. |
"Dinlerden Özgürlüğün Sesi"
"ozgur olmak isteyenlere" |
sloganda inanclilara da 'gel'mesaji verilecekse,bir inancli olarak,herhangi bir inancli uyenin bu siteden ne gibi beklentisi ve sikayet ve memnuniyeti var ogrenmeniz ve dikkate almaniz gerekir.evet ben sitedeyim ama,bu burada mutlu oldugum anlamina gelmiyor.fikirsel baz haric bizi rahatsiz eden birseyler var olabilecegine inaniyorsaniz ,bunlari ogrenmenin yolunu da bulmalisiniz bence.ama bu sirf ateist ogretilerin galibiyeti icin calisan bir site imajina razi olanlar icin biraz luks olabilir amma aramizda oyleleri oldugunu sanmiyorum.sanki daha farkli ve duzeyli olmali gibime geliyor.en azindan kendim eften puften biryerde olmamanin huzurunu *daha fazla ve saglam yasarim.
|
İnançlılar ve din karşıtları burada buluşuyor, din, tanrı, evrim gibi konular içtenlikle tartışılıyor. İster dinlere karşı ol, ister inanclı ,
paylaşacağın bir bilgin, savunacağın bir *yargın varsa, burada sana da bir yer var. Bekleriz efendim.. (bu kadan düzgün yazmama sağlıyan hanımıma teşekür ederim.yannız fikirbenim,beni yemeyin haa....:)) cml +eşi |
şöyle olabilirmi
* *şimdi düşünme zamanı fazla tahrik edici bir mesaj olmaması iyi olur,malum bu günlerde linç çok moda |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:12 . |