![]() |
Bir Ateist Olarak Bu Türküyü Sevmem Ne Kadar Sakıncalı!
Bir Ateist Olarak Bu Türküyü Sevmem Ne Kadar Sakıncalı!
http://www.youtube.com/watch?v=RfE5VTxNmF0&feature=endscreen&NR=1 |
Çok hoş yav, iki kişi olduk. :)
|
Ben de begendim.
|
Dortleyelim. Benim de cok hosuma gitti.
|
Alevi deyişlerinde bazı İslami tanımlar yer alıyor olsada, bunların İslamdaki anlamlarıyla zerre kadar benzerliği bulunmamaktadır...
Ve üstelik İslam ile taban tabana zıtlık içermektedir... Alevilikte bir tanrıya tapınım yoktur... Aleviliğin inançsal yanı tüm canlılar ve evren ile bütünleşmeyi içermektedir... Zaten izlediğimiz klip bunu anlatmaktadır... Mamüllerimiz tamemen Doğa kaynaklı doğal ürünlerden oluştuğu için hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır... O nedenle, bir A-teist-in özümsemesinde hiç bir sakınca yoktur... |
TC bakanlığından konuya dair resmi duyuru,
Ateizm İşlerinden Sorumlu T.C. Ateist Değerleri Koruma ve Yayma Devlet Bakanlığı, ateistlerin bu klibe bakmasının ve içeriğini dinlemesinin, dine özendirici unsurlar ve ateizmden soğutucu ifadelerin yer alması yüzünden yüzde 99 ateistlerden oluşan toplumumuzda ülke değerlerimize aykırı ve sakıncalı olduğuna karar vermiş ve videoyu yasaklayarak toplanmasına karar vermiştir. İmza Ateizm Bakanlığı Evrim Tanrıtanımaz Konu kapanmıştır, dağılabilirsiniz :) |
Alıntı:
bu partinin arkasında "ateist birleşik devletleri" var zaten. |
Alıntı:
|
Bu türküden önce dede birde hikaye anlatıyor çok hoş dinlemenizi tavsiye ederim ..
Alıntı:
|
hakikaten cok hosmus:)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:51 . |