![]() |
Allah bilir, siz bilmezsiniz
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Neden bildiklerini bizden gizlersin? Madem bildiklerini söylemeyecektin,neden kitaplarla/peygamberlerle uğraştırıyorsun bizleri? Bence Allah hiçbirşey bilmiyor:gossip: -Baba evin anahtarı nerede? -Oğlum,siz bilmezsiniz ben bilirim.. -Baba,anahtar diyorum -Ben sizin bilmediğinizi bilirim.. -Baba adamı dellendirme bak! -? |
Alıntı:
O, senin aklının yetmeyeceğini bilendir... |
Alıntı:
|
Bilmece: Herşeyi şüphesiz herkesten daha iyi gören ve işiten kimdir?
Cevap aşağıda. Cevap: Mobese Kameraları. |
Forumdaki 50-60 civarı konuyu neredeyse son sayfalarına kadar okudum; her açılan konu sonrası tartışmalardan sonra bir soru aklıma takıldı. Bir başlık açıp da sorayım bari dedim. Ama 10 mesaj kotası varmış. Bende buraya yazayım.
Burası Tanrı inancı olup dinlere inanmayan insanlarında kullandığı bir forum olsa da genel anlamda Ateistlerin forumu. İletişime geçip mesajıma cevap yazan yönetici de Turan Dursun'un bir röportajının linkini verip son olarak Ateist olduğunu söylemesidir. Şimdi uzatmadan, inanmış arkadaşların burada neyi ispatlama gayreti gösterdiklerini çok merak ediyorum. Ateistleri İslam yaparak sevap kazanacakları düşüncesinde mi bu arkadaşlar? Emr-i Bil Maruf mu yapıyorsunuz? |
Alıntı:
Sitedeki müslümanların büyük çoğunluğu ise bana göre ateizmin yayılmasından gördükleri endişelerdir sanırım. Ama büyük bir çoğunluğu ise takiyye ile eyyam ile belki birkaç arada kalmışı müslüman yapıp cennette birkaç huri fazladan götürme sevdasıdır. |
Hani dağ, taş, kaya demeden insanlara bilmemne sigortasını kakalamak için her kepazeliği göze alan kravatlılar vardır ya, buradakiler de onlarla uzaktan yakından akraba sanırım. Anlayış da gösteriyorum, her iki grup için de oltanın ucunda büyük bir balık var veyahut olduğunu sanıyorlar.
|
Başlık temizlendi. Osurukla ilgili seviyesiz yazılar Forum Kirlerine alındı. Sizlerden daha yararlı tartışmalar bekliyoruz.
Teşekkürler.. |
Allah öğüt alalım,yoldan çıkıp sapıklaşmayalım diye bize kitap yolluyor..Yolladığı bu kitabında ''siz bilmezsiniz,ben bilirim'' demesi kitabın amacı ile örtüşmüyor..Kitapta herşeyin apaçık olduğunu söyleyip,bazı konularda ''siz bilmezsiniz ben bilirim'' demesi kitabın flu olduğunu kanıtlar..Madem bizlerin bilmesi/öğrenmesi için kitap yolluyor,ne diye kendi egosundan/bilgisinden bahsediyor Allah?!
Ne biliyorsan söyle de,bizde öğüdümüzü alıp yoldan çıkmayalım işte.! Ama Allah söylememekte kararlı..Belirttiğim ayetler dışında da Kuran'a göz atarsanız farklı ayetlerde de bizlerin bilmediğinden bahseder Allah.! Şimdi; -Galu Bela'da hatırlamadığımız bir yemini bize ettiren Allah -Bizleri zayıf olarak yarattığını Kuran'da söyleyen Allah -Bizlerin birşey bilmediğimizi söyleyen Allah -Bizleri yoldan çıkaran Allah -Bizlerin akılsız olduğunu söyleyen Allah -Bizlerin hayvan olduğunu söyleyen Allah BİZLERİ HANGİ MANTIKLA HESABA ÇEKECEK? Alıntı:
Allah kendi yarattığı hayvanların akılsız olduğunu ve Muhammed'in tebliğ etmesine gerek kalmadığını söyler..Madem insanları hayvan gibi/akılsız olarak yarattın,ne diye peygamber yollayıp insanları doğru yola sokmaya çalışıyorsun?Zaten kimin akıllı/akılsız olduğunu biliyorsun..Neden akılsızlara elçiler yolluyorsun? Deveye demişler ya''neren eğri''diye:) Deve de ''oğlum bak git'' demiş:) |
Akılcı düşünen insan,
Bişekilde hayata başlamış ve imtihan meydanlarında Allah'ın izniyle bulunuyor ve su anda yaşıyor diye düşünüp, Bence Allah'a isyan etmek yerine teslim olup olabildiğince Allah'a karsı gelmeden yasamak bence en akılcı tutumdur.. Cunku olan olmuş Artık yapacağın hiçbirşey yok, yasıyorsun Ölüyorsun Can'ın yandığında anam anam diye bağırıyorsun,, Sen zayifsin sen yaratılmışın kime kafa tutuyorsun ki, Nasıl annene babana kafa tutmuyorsan Allaha tutmamam en mantikli olanı. Akılcı dusunmek yukarıdaki yazdığım seyleri doğurur. Aklınızı kullanın... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:28 . |