![]() |
"Hz. Muhammed Türk''''tü" ehi ! ehi! aha, ha hi ho
Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek, Hz. Muhammed''in Türk olduğunu iddia etti.
Alanya Türk Ocağı tarafından düzenlenen “Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye” konulu konferansta konuşan Namık Kemal Zeybek, 8 bin yıllık dünya tarihinin en önemli milletinin Türk Milleti olduğunu, insanlığa medeniyeti öğretenin de Türkler olduğunu söyledi. Türk Milleti''nin kökünün Sümerlere dayandığını öne süren Zeybek, ”Peygamberimiz, Hazreti Muhammed''in kökü Sümerlerden gelmektedir. Dolayısıyla Hz. Muhammed de Türk''tür” dedi Dünyada ilk rüşveti de Sümerlerin başlattığını ileri süren Zeybek, şunları söyledi: “Dünyada uygarlığı başlatan toplum da Türk Milleti''dir. Dünya tarihi Türklerle başladı. 600 yıl boyunca dünyayı Osmanlı yönetti ve bugün dünyanın pek çok ülkesinde Osmanlı''ya herkes saygı duyuyor. Aslında bugünkü Batı ülkelerinde yaşayan vatandaşların da soyu Türk''tür. Batılılar mevcut dininden vazgeçip kendilerine yeni dinler aramaya çalışıyor. Kendi kiliseleri boş.” hürriyet 30.01.05 |
ben hemen çıkar giderim kapıyı biliyoruuuuum :wink:
|
Tam anlamıyla megalomanyaklık.
|
ne guzel demis adam iste, ne yani Turk olsa olmazmi, yani siz ateistlerde herseye itiraz ediyorsunuz askolsun yaw.
Bu arada Coskun herhalde beni altettigini dusunmenin keyfi ile gobegini kasiyordur, tuh tuh Damdanakan |
aa benim damdanakan dangalağım beni kendine rakip mi seçtin yazık sana.
haline üzüldüm şimdi.sen git benim bir kaç yazımı bir ara oku da sonra göbeğimi kaşımayacağım fikrini edin.nedenini sen yazarsın okuduklarından sonra. heheheheh bu adamcağız rüyasında mı görmüş bütün bunları yoksa vahiy mi gelmiş muhammed türkmüş ama arap taraftarıymış da ondan mı türklere zulüm etmiş onları aslında düşman görmüş.hehehe |
Bu tam bir saçmalıktır.Eğer muhammed Türk olsaydı hadislerinde Türklerden olumsuz olarak bahsedermiydi hiç?Ama bahsetmiş.
ZATEN MUHAMMED TÜRK OLSAYDI ULUSUM ADINA UTANIRDIM!!! |
Alıntı:
Bula bula bir sapik pedofili mi Turk yaptilar :lol: :lol: Belcikada Dutroux isminde sapik bir adam 6 ile 12 yasindaki kizlari kacirip tecavuz etmis. Bari o herifi de Turk yapsinlar :lol: :lol: |
Hadislerde Türkler hakkında olumsuz şeyler söylendi diye doğru mu kabul edelim? Hadislere güvenmemek lazım.
Bu iddiayı ortaya atan adamı dinledim. İbrahimin sümerlerden geldiğini tüm dünya biliyor dedi. Muhammedin de İbrahimin soyundan geldiğini herkes biliyor dedi. Asıl sorun şu diyor: Sümerler Türk müydü? Bu adam çeşitli Türk Cumhuriyetlerinden profların yaptığı araştırmalara dayanarak evet Türktürler diyor. Günümüze kadar gelmiş Türkçe sözlerin Sümercesini okudu ve gerçekten ÇOK BÜYÜK benzerlikler var. Bir iki harf oynamış o kadar. Türkçedeki kelimelerin 800`ü Sümerlerde de var. Belki daha da fazlası tespit edilecek. Çetrefilli bir durum var ama bakalım. |
✔ Namık Kemal Zeybek "Türk’ün İnancı" adında yeni bir kitap yazdı. Bu "Türk’ün İnancı" kitabında bilimin önemine dikkat çekiyor, Türk ve Arap Müslümanlığı arasındaki farkları ortaya koyuyor ve Türklerde din yok, inanç var diyor.
"Türk inancında Tanrı, dinlerin söylediği tanrı değildir. Yani ne Hıristiyanların ne Musevilerin ne de Arap Müslümanlığının kavrayış olarak anlattığı Allah değildir. Arap Müslümanlığına göre düşünmeye alışmış olan bizlerin kafasında ne var? Varlığın, evrenin dışında bir Allah olduğu. O Allah yoktan var ediyor. Ol diyor oluyor. Einstein’ın bir tanımı var, varlığı yaratan Allah ve insanların yarattığı Allah diye. Varlığın dışında bir Tanrı falan yok. O yüzden Türk inancında Tanrı var mıdır, yok mudur tartışması da yok. Çünkü Tanrı gök. Gök dediğimiz uzay, kozmos. Bayat ve mengü. Başlangıcı ve sonu olmayan, sınırsız, ne varsa içine alan ama her var olanın da içinde olan. Varlığın kendisi Tanrı yani. Onun için Türk Tengri dendiği zaman gök kastedilir. Allah varlığı kendisinden yaratmıştır. Varlığın kendisi Tanrı’dır. Türk Müslümanlığıyla Arap Müslümanlığını ayıran birinci mesele budur: Tanrı inancı. Bugün Türk Müslümanlığına inanıp yaşayanlar da var ama Türkler 16nc yüzyıldan başlayarak Arap Müslümanlığına girmişlerdir. Ve ocakları batmıştır. Türklerin gerilemesinin nedeni Arap Müslümanlığına girmeleridir." ✔ Namık Kemal Zeybek - Türk'ün İnancı. |
Herkesi türk yapma hastalığından ne zaman kurtulacağız. Türk-islam sentezcilerinin hayal dünyası bu olsa gerek islamı türkleştirmek peygamberiyle birlikte... Ulan hadi peygamberi türkleştirdin kuranı nasıl türkleştireceksin hiç türk töresine uyuyor mu. İçindekiler. Çöl düzenine hitab ediyor. Biz tengriciyiz deyin olsun bitsin, kıvırmayın.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:11 . |