![]() |
muhammed ne yapsaydı peygamber olduğuna inanmazdınız?
elemanın yemediği halt yok
benu kureyza yahudi katliamı------- 7 yaşındaki kızla evlenip 9 yaşında gerdeğe girmek----- şeytan ayetleri olayı---------- benu mustalık gazası--------- 15 kişilik Müellefetü'l Kulub listesi----- evlatlığının karısıyla evlenmesi--------- bu örnekler çoğaltılabilir bunlar sadece aklıma gelenler Şimdi sorumu soruyorum bu adam ne yapsaydı müslüman olmazdınız acaba kaldımı yapılmadık bişey ? Sevgili Cevat, Forum kurallarımızı hatırlatmaya gerek duymak istemezdim. Bazı kelimelerinizi silmek durumunda kaldım. Panteidar'ın dediği gibi bazı sonuçları foruma cevap yazacak arkadaşlara bırakmakta fayda var. Tabii ki kurallarımız çerçevesinde. K.C. |
Re: muhammed ne yapsaydı peygamber olduğuna inanmazdınız?
Sevgili Deli Cevat'ın başlığını görünce güzel bir konuyu ele aldığını düşündüm ama yazısını okuyunca hayal kırıklığına uğradım.
Çok mu ihtiyacın vardı bu sonuçları çıkarmaya Cevat kardeş? Bıraksaydın da inanan arkadaşların hangi durumda inanmayacaklarının yanıtını alsaydık? Kendin sormuş kendin yanıtlamışsın. Yazık olmuş güzelim soruya... |
sevgili deli cevat abi abi sen delisin harbiden o kadar güzel anlatmışsınki hayran kaldım sadeligine ama anlayana sivrisinek saz anlamayan adavul zurna az....
abi harem kurmuş galiba duyum aldım 1400 yıl kadar evvel |
SELAMLAR
peygamber sav.bu dini para mal mülk servet kişisel ihtiras için uydursaydı inanmazdım |
panteidar abim şindi dediğin gibi bi başlık olsaydı kırk saat bissürü cahil cühela damlayıp yok muhammed şöyledir yok muhammed böyledir diye safsata yapcaklardı hiç yoktan yediği nanelerden 3-5 bişeyler yaziyimde böyle diyemesinler diye şey ettim ama hala cevaplanabilir mesela mehmet-k arkadaşımızda bence tam cevap vercek tip war
mehmet-k cevaplayabilirmisin muhammed ne yapsaydı inanmazdın ? |
cevapladıkya okuman yokmu senin
|
E peygamber homoseksüellik yapmamış. Bu ona inanmak için yeterli değilmi.? heh heh heee :twisted: *:twisted: *:twisted: *:twisted:
|
Alıntı:
Mesela şöyle bişey daha tutarlı bir cevap olurdu: "muhammed o kadar savaş ve liderlik uygulamaları sonucunda hep zenginleşip kişisel servetini çoğaltmış olsaydı inanmazdım, çünkü bütün bunları servetine servet katmak için uydurmuş olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünürdüm" Ya da "ayetler arasında muhammedi zenginleştiren, daha çok mal mülk sahibi yapan ayetler olsaydı bunu kişisel çıkarları için uydurmuş olabileceğini düşünürdüm ve inanmazdım" Enfal Suresi 8.41. Eğer Allah'a ve hak ile bâtılın ayrıldığı gün, iki ordunun birbiri ile karşılaştığı gün (Bedir savaşında) kulumuza indirdiğimize inanmışsanız, bilin ki, ganimet olarak aldığınız herhangi bir şeyin beşte biri Allah'a, Resulüne, onun akrabalarına yetimlere, yoksullara ve yolcuya aittir. Allah her şeye hakkıyla kadirdir. |
benu kureyza yahudi katliamı(hain ve isyancı yahudilerin idamları)-------ADALET
7 yaşındaki kızla evlenip 9 yaşında gerdeğe girmek-------BÖYLE BİR OLAY YOK şeytan ayetleri olayı----------BÖYLE BİR OLAY YOK benu mustalık gazası---------ADALET 15 kişilik Müellefetü'l Kulub listesi-------İSLAMIN GAYRİMÜSLİMLERE BİR İHSANI evlatlığının (boşandığı)karısıyla evlenmesi---------DEVRİM |
evlatlığının (boşandığı)karısıyla evlenmesi---------DEVRİM
O zaman bu devrimi TV'lerde bangır bangır bağırarak anlatın Türk milletine de görelim. Böylelikle salya-sümük ağlamaktan başka bir şeyler de yaptığınızı görürüz. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:41 . |