![]() |
dunyaya alismak
Oncelikle herkese saygilar sevgiler,
onemli bir konuyu tartismaya acmak isterim, Gecmisten Seffessi den nakledilen bir beyana derki " her kim ki kendini dunyaya alismis hisseder, o ziyanda olanlardandir" Simdi acaba burada dunyaya alismak ne demektir, siz gercekten eger etrafiniza bakipta ortada olmakta olan varolusa sasmiyor vede herseyi normal karsiliyorsaniz buna dunyaya alismaktir demis Seffessi. Demekki etrafimiza her baktigimizda samamiz gereken seyler var, bir kusun ucusu bize cokta normal gelmemeli, aynaya baktigimizda gordugumuz manzara samiyorsa varliginin farkinda olmamaktir diyede eklemis bu kiymetli dusunur. Peki dunyaya alisirsak ne olur: Iste su an var olana atesitlerin dusutugu duruma dusulur. Siz bir bebegi izledinizmi, onun ilk olarak bir kusu ucarken gordugunde yada bir karincanin masada kosusturmasina sahit oldugunda nedenli sasirdigina sahit oldunuzmu, ne aciki buyudukce bu saskinligimiz azalmakta vede giderek dunyaya alismakta vede kaybetmekteyiz. Simdi bazilarimiz buyudukce dunyaya alismanin normal oldugunu cunku bizlerin akilli olduklarini, etrafin isleme mekanizmasini bilim ile acikladiklarini dolayisi ilede sasacak bisey olmadigini soyleyerek beyinlerinin ne derece sig olduklarini gosterirkler. Bence bidaha dusunmeye deger. Dunyaya alistiginizi sizde farkediyormusunuz, sasmasaniz bile... Damdanakan. |
Bu yazıyı yazan Damdanakan’ın ateizm hakkında en ufak bir nosyonu olmadığı belli oluyor.. Aslında kendisi gibi inanırlardır, dünyaya alışan.. Nedenleri de aşağıdadır.
Kendini dünyaya alışmış hissetmek ne demektir? Gördüklerini kanımsamak demektir. Onların nedenini araştırmamak, oluş mekanizmalarını bilmeye çalışmamak, onları oldukları gibi ve Allah’ın eseri olarak kabul etmek demektir. Ateistler her zaman araştırır ve temel mekanizmayı çözmeye çalışır. Her zaman! Ateistler için Allah olmadığından, bunlar doğada mevcut yasalarla açıklanırlar. Ateist gördükleri ve buldukları karşısında elbette büyük bir şaşkınlık ve hayranlık duyacaktır. Ama onları oluş mekanizmalarını anlamaya başlayınca çok daha büyük bir heyecana kapılacaktır. Benim bildiğim Müslüman’ların hiç birisi yaptıkları olağanüstü gözlemleri araştırmak istemezler. Çünkü onların Allah’ın eseri olduklarına inanırlar ve hikmetinden sual olmaz der, geçerler.. Müslüman’lar bilir.. Ateistler bilmez.. Öğrenir.. Sonra onları Müslüman’lara öğretir. Ama Müslüman’lar hala öğrenmez. Müslüman beyni İslam tarafından dumura uğratılmıştır. Çalışmaz.. Müslüman’lar kendilerini bu dünyanın halifesi sanarlar. Oysa hiç bir şey değillerdir. HACI |
BEN SIZE DEMEMISMIYDIM SIMDI COSKUN BENI ALTETTI DIYE GOBEGINI KASIYORUR DIYE, BAKIN DOGRU CIKTI.
Kucuk bir not: coskunu rakip gormek degil raket olarak bile gormuyorum, kusura bkama coskun, ama oyle. Hadi gobek kasimaya. Haci yazdigimi anlamamis, zaten anlamasinida beklemezdim, o hala eski saplantilari icinde yuzup durmakta, hala ayni sarkilari mirildanmakta, benim icin hic sakincasi yoktur, hatta mutlu bile oluyorum sizleri yerinde sayarken gordugumde. Dunyaya alisan vede onla butunlesen sizssiniz. Sen hayatinda arastiran musluman gormemis olabilirsin, ama ben gordum. Isin ilginc olanida su, bende hic buyuk basarilara imza atmis bir ateist gormedim nedense. Once bir inanir kesfeder, sonra ateistlerde acaba bizede bisey kaldimi deyim eselerler, tipki leas kargalarinin aslanin avini yedikten sonra davrandiklari gibi. Dedimya benim icin farkmaz, isterseniz geriye gidin isterseniz yerinizde sayin, isterseniz kuyu eseleyin, benim icin hepsi bir, ben kendime vede camiamin gelisimine bakarim. Gelistigimizi nasilmi anliyorum, elbette sizlere bakarak. Damdanakan. |
Bence asıl leş kargaları Müslüman’lardır..
Batı bilim adamlarının buldukları her şeyi Kur’an leşinde aramakta ve orada bulmaktadırlar.. Ne ilginç.. Bu dünyada Müslüman’lar kadar cahil, bağnaz ve geri bir toplum yoktur. Tabii onlar kadar terörist ve ahlaksız olanların da olmadığı kesindir. Ayrıca Müslüman’lar bazı Batılı Hristlyan’ların Müslüman olduğu yalanını da yayarlar. Cousteau gibi. Ayda ezan sesi bile duydururlar astronotlara bizi sahtekar Müslolar.. keeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhh Umarım şimdi anladınız neden Müslüman’ların yalancı leş kargaları olduğunu.. HACI |
hacinin tepkisinden anliyorumki lafim cuk oturmus kendisine ve kendisi gibi ateist olanlara.
Bundan ote lafa gerek yok. Gordunmu haci iste adama boyle les kargasi oldugunu kabul ettiriler. Ama ben sizlerin inanki daha iyi yerlerde olmanizi temenni ederim, insallah Allah yardimciniz olur, zira acikca ziyan etmislerdensiniz. Damdanakan |
bak damdanakan mısın pencereden giren misin bilmem ama ben senin gibilerle çok uğraştım altetmek ne demek göbek kaşımak ne demek senden iyi bilirim.onun için bırak maval okumayı da doğru dürüst bişey yazacaksan yaz.yoksa senin bu bomboş bilgilerinde kazara birileri inanır bi de kendine ettiğin yetmiyormuş gibi başkalarına da yazık edersin.
yok işine gelmediyse hadi başka damlara yollan yavaş yavaş.oralardan akıtsınlar seni. birde cevaplarını konuların altına yaz.başka başlıklara yazınca insanlar neye cevap verdiğini anlamayabilir.sonra üzülürüm anlaşılamadığın için. :? leş kargasının kim olduğunu burda sen dahil herkes biliyor damdandüşen oldun iyice yani he. |
Biz kimin ve neyin leş olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz sapına kadar bilimsel insanlarız ve dünyada bilimin ilerlemesine katkıda bulunuyoruz..
Sizler ise genel olarak bir parazitsiniz. Leş kargası olmanız bile mümkün değil. Sizi o seviyeden bile düşük görüyorum. Leş kargası olsanız bir yararınız olur. Sizin hiç kimseye ve kendinize yararınız olmadığı gibi, zararınız da var.. Kendiniz gibi olmayanları öldürüyor, dünyada terör havası estiriyorsunuz. Daha sorduğunuz sorunun anlamını bile bilecek eğitim düzeyinde değilsiniz. Buradaki tartışmaları seviyeli olarak başlatamıyor ve yürütemiyorsunuz. İlk fırsatta önünüze çıkan ateistlere hakaretler yağdırıyor ve küfrediyorsunuz. Bu tür ahlaksızlıklara burada elbette müsamaha etmeyeceğiz. Burası sizin için kalitesi yüksek bir ortam olabilir. O zaman size tavsiyem buraya boşaltmaya çalıştığınız çöp sepetini bir Müslüman forumuna götürünüz. Orada arkamızdan hakaret edebilirsiniz. Yüzümüze hakaretlerinize burada izin verilmiyor. Tepki gösterme hakkımızı kullanacağız. Siz nasıl yazarsanız, öyle yanıtlanacak ve gereğinde kıçınıza tekme yiyerek forumdan atılacaksınız.. Bunda kararlıyız. HACI |
Ulan sizin bilime yaptiginiz katkiyi yiyeyim ya, sizin bilime yaptiginiz katki ancak sizin kendi tuvaletinize gundelik yaptiginiz katki gibi olur.
Ancak kokutur pislestirir. Sizin hicbir zaman pozitif bir katkiniz olamaz. Yani kusura bakmayain, dost iste aci soyluyor. Bu arada, Coskun birak benim nerenden aktigimida isine bak, ben senin istemenle baska kapilara gitmem, yada senin istemenle senin d amina da gelmem. ben benim, sen ne beni anlayamassin. Sen ancak olsan olsan benim raketim olursun, rakibim degil, |
:lol: :lol:
bak damdanakan kelime oyunlarıyla hakareti kes. ne konuşacaksan adam gibi konuş.senin gibilerin çok hırpaladık biz burda.yazık etme kendine. ayıp ediyor ve terbiye sınırlarını zorluyorsun.burası senin cirit atabileceğin bir yer değil.ağzının payı verilir. |
yaw hala efelik yapiyorsun
iki bos laf etmekle, iki de hehehehe demekle sen agzimin payini verdiginimi saniyorsun. Sen merak etmede alettigini sanarken altta kalma, hem benim icin farketmez alt yada ust. Zira degisik versiyonlar mumkundur. Neyse daha oncede dedigim gibi, benim derdim kavga vede gurultu cikarmak degildir. Zaten bende her konuya ince ince dokunuyorum, sadece siz bundan rahatsiz oluyorsunuz, neden acaba anlamadim. Kimseye kufur etmiyorum, hakarete etmiyorum, ama anlamiyorum sizleri yaw. Askolsun yani. Bak uzuldum gene sizleri kirdiysam, tuh tuh. Damdanakan. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:28 . |