![]() |
Çelakıl mucizesi VS İngilizce kitabı mucizesi!
videoda göründüğü gibi tesadüf olmaz arkadaşlar :D
şimdi biraz ciddileşelim aşağıda paylaştığım videolarda Edip Yüksel Ömer Çelakıl`ın kitabını kötülemeden önyargısız bir şekilde nasıl saçma ve komedi bir kitap olduğunu bütün detayları ile yalın bir şekilde açıkladığı halde ve üstüne videoda görülebileceği gibi bu kadar ipliği pazara çıkarılan birinin hala da kitabı satış rekorları kırılıyorsa bu memlekete bu hükümet bile azdır diyorum kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim: http://www.youtube.com/watch?v=QInn518S0h0&lisstart=UL not: 5. video nedense bir türlü forumda gözükmüyordu bende böyle vermek zorunda kaldım ve video tam 32 part ben sadece Edip Yüksel`in açıkladığı bölümü verdim çünkü Edip Yüksel uzun anlatarak kitabı çok güzel özetlemiş tabi ki atı alan Üsküdarı çoktan geçti adam Kuran`ın sırtından kitap satışı ile dünyanın parasını kazandı ve büyük ün kazandı, haliyle iş işten çoktan geçti ancak benim bu videoyu paylaşmamın sebebi ülkede biri büyük vaad bulunan bir kitap yazıyor adamın uzmanların karşısına çıkmaktan kaçtığı ortaya çıkıyor kitabındaki saçmalıkları bir bir ortaya seriliyor hatta o kadar acemice pot kırarak kitabı ne amaçla ve nasıl hazırladığını yanlışlıkla kitabın önsözüne yazdığı gösteriliyor hatta kitabın taslağının aslen Ergun Candan`a ait olduğu açıklanıyor bütün bunlara rağmen adamın kitap satışları aynen gidiyor ondan sonra bu memlekette neden dolandırıcılar eksik olmuyor diye feryat ediyoruz! saygılarımla |
Çelakıl gibi birinin bu ülkede prim yapması bile, bu ülkenin boş olduğunu gösterir.
Saygılar. |
2006'da Dünya'ya göktaşı çarpmayınca bir iki sene ortalıkta dolanmayıp, sonra tekrar piyasaya çıkmak iyi taktik. Bu şekilde pek çok kimseleri kandırabilmek mümkün oluyor maalesef. İş biraz da parapsikolojiye yatkınlığımızdan kaynaklanıyor olabilir. Merak duygusunu çıkara dönüştürenler, bu süreci iyi kullanıyor. Soyadı da dalga geçer gibi gülümsetiyor beni zaten :)
|
Celakil ama bilimsel seyler soyluyor. Ataturkun hakkinda soyledigi seyleri ben sahsen cok beyendim
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:17 . |