Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Iddia kosesi (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31911)

ysfrc 16-03-2013 20:23

Beni de Ateist Yapin!

hepinize tek tek cevap vermektense sizi buraya toplayayim istedim.

buyurun bakalim, hodri meydan beni de ateist yapin!

dokun bakalim neymis derdiniz? kendinizle mi derdiniz yoksa dinle mi?!

ister soru sorun ister saldirin, ister mantik ister felsefe, ya da ilim bilim neyse artik....

angel333 16-03-2013 20:26

"Erkeklerin kadınlar üzerindeki hakları gibi, kadınların da erkekler üzerinda belli hakları vardır.Ancak erkekler, kadınlara göre bir derece üstünlüğe sahiptirler." (Bakara/228)

ysfrc 16-03-2013 20:33

Alıntı:

angel333´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 476516)
"Erkeklerin kadınlar üzerindeki hakları gibi, kadınların da erkekler üzerinda belli hakları vardır.Ancak erkekler, kadınlara göre bir derece üstünlüğe sahiptirler." (Bakara/228)

eeee???? ne var bunda?

angel333 16-03-2013 20:36

Alıntı:

ysfrc´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 476518)
eeee???? ne var bunda?

neyse sana birşey demiyorum sen müslümanlığa devam et.

ysfrc 16-03-2013 20:48

Alıntı:

angel333´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 476520)
neyse sana birşey demiyorum sen müslümanlığa devam et.

demiyor degil, DIYEMIYORSUN! cunku sen ve senin gibiler daha ickarmasasini asamamis coluk cocuksunuz! gencligin verdigi heycanla saga sola saldiriyor buyuk buyuk laf edip altini dolduramiyorsunuz.....

ama gel sana ben ipucu vereyim; madem cevap veremiyorsun ve de sorgulamaciligi savunuyorsun, o zaman saldir bakalim, sor sorularini... karsilik vermeye de calisma sadece sor, dok icini..... aklinda ne varsa aklina ne gelirse

taylan 16-03-2013 21:27

Böyle başlık mı olur yahu???? Neden seni ateist yapalım ki??? Bir inançlı kişinin ateist olması süreç ürünüdür. Kendi kararı ve sorgulaması sonucu yine bireysel olarak ulaştığı bir sonuçtur.

Böyle forumlarda laf dalaşı yaparak kim ateist olabilir ki?

strong 16-03-2013 21:27

@ysfrc
Beni ateist yapın diyorsun,ama,ateist olabilmen için bazı vasıflarının olması lazım.Yani,sorgulama,düşünme ve analiz yapma yeteneğin olması lazım.
Bunlardan mahrumsan ateist olman çok zor.
Eğer var diyorsan,inandığın kitabı oku ,gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Selalim 16-03-2013 21:29

Alıntı:

angel333´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 476516)

Sevgili angel,

Neden buna takılıp kalıyorsunuz? Doğaya bakın bir; nasıl işliyor?

Erkeklerin kadınlara göre bir derece üstün olduğunu varsayalım, bu sizi neden rahatsız ediyor?

Erkeklerin doğasında olan onlarda içgüdüsel olan bir şey bu; kendilerini kadının koruyucu olarak gördüklerinde, kadının başaramadığı işleri yapabildiklerinde ve kadının onlara ihtiyacı olduğunu hissettiklerinde dünyanın en mutlu insanı olabiliyorlar. Kadının açamadığı bir kapağı açarken bile.

Çağımızda kimi zaman erkeği köpeği olarak bile görmeyen kadını dizginlemek için olmuş olamaz mı?

Neden her şeye duygusal tepkiler veriyorsunuz? Kadın o kadar güçlü, erkek kadına o kadar muhtaç ki bırakın da erkeği ayetler korusun.

Kadın gibi kadın bundan gocunmazki.

Sevgiler.

sîya evînê 16-03-2013 21:29

okuyup üflemem lazım. :peace:

Cumayagittimgelicem 16-03-2013 21:34

Alıntı:

Selalim´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 476527)
Sevgili angel,

Neden buna takılıp kalıyorsunuz? Doğaya bakın bir; nasıl işliyor?

Erkeklerin kadınlara göre bir derece üstün olduğunu varsayalım, bu sizi neden rahatsız ediyor?

Erkeklerin doğasında olan onlarda içgüdüsel olan bir şey bu; kendilerini kadının koruyucu olarak gördüklerinde, kadının başaramadığı işleri yapabildiklerinde ve kadının onlara ihtiyacı olduğunu hissettiklerinde dünyanın en mutlu insanı olabiliyorlar. Kadının açamadığı bir kapağı açarken bile.

Çağımızda kimi zaman erkeği köpeği olarak bile görmeyen kadını dizginlemek için olmuş olamaz mı?

Neden her şeye duygusal tepkiler veriyorsunuz? Kadın o kadar güçlü, erkek kadına o kadar muhtaç ki bırakın da erkeği ayetler korusun.

Sevgiler.

Doğaya bakalım, nasıl işliyor? Lütfen penguenlerden aslanlara fillere kadar bakalım. Doğa nasıl işliyor muş?

Neden uç örnekler verip işi sulandırıyoruz ki? erkeği köpeği olarak görmeyen kadın yerine, sürekli haberlerde okuduğumuz izlediğimiz ağzını açıp gık dediğinde dayan yiyen kadınlardan bahsetsem? Kocası kahvede okey oynarken tarlada çalışanlardan? Tek isteği kendisini aldatmaması olan kocasından ayrılmak istediğinde öldürülen, uçurumdan atılan kadınlardan bahsedelim? EN güzelide birçok şeyin tahrik indirimi olması erkek için mahkeme salonunda.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:54 .