![]() |
Sünnet nedir?
Erkeklerin sünneti, bırakınız dinsel bir öge olmayı, küfürdür, kafirliktir, cezadır.
Türkler doğuştan günahkar olan bir millet oldukları için, doğar doğmaz gökler tarafından , hem de kendi babaları tarafından , hem de düğün dernek penisleri kesilir. Sünnet olanlar ancak, küfreden bir kavimdir. Allah zavallı , aymaz, uyanmaz Türk Milletine acısın da bu küfürden kurtarsın bu zavallı günahkar milleti. Sünnet günahkar kavmin mührü olmuştur. Bu nedenle, asırlardır bir türlü iflah olamamakta, *savaşlarda asırlardır kırılmaktadır, onlar kırılırken, agaları ve beyleri, yatlar katlar aşklar yaşamışlardır. Başlığını değiştirdim. Daha uygun başlıklar kullanmanı rica edeceğim. Sünet küfürdür, kafirliktir, demişsin başlıkta ama hiç bir açıklama yapmamışsın. Tüm arkadaşlardan da şu yada bu halkı aşağılamadan yazmalarını bekliyoruz. sargon |
Re: Sünnet küfürdür ve kafirliktir
kültigin sünnete bu gözlemi bakıyorsun ??? ben senin bir islam savunucusu , yaratılışçı felan sanıyodum ,yanılmışmıyım yani ??
|
Dini rabbi savunur.
İslam derken , ne islamı , hangi islamı kastediyorsun? Kurana *göre din 2 dir: 1-Mekke İslamı: Kuran zail etmek için inecektir. Kuran nitelemesi:Batıl, cahiliye,atalar dini, (+) vb.(ref: ankebut 51, maun, enfal 35) vb. 2-Mehdi islamı: Gerçek Kuran peygamberi olan Mehdi dedikleri Esas Muhammed peygamberin dini, daha gelmedi, gelecek, Hak din . Kuranın gerçek dini. Okunan kitabın uydurulmuş batıl dini değil, inecek kitabın hak dini vb .(ref: ankebut 51) (maun, enfal 35) vb. Ben din filan savunmuyorum, bana ne . Ben doğruyu savunuyorum. Bu arada konu din olduğu için , dinsel bağlantılar yapmak durumundayız. |
kültigin.arkadaşım neye dayanarak böyle konuşuyosun?anladıgım kadarıyla islamı hıç bılmıyosun.sünnet(hitan)le ilgi bi ayet yok ama okadar çok hadis varkı anlaşılan hıç hadıste okumamışsın yoksa böyle bışey yazmazdın sen sünnet(hitan) olanlara kafir diyosun ama ne dedıgının farkında degılsın anlaşılan çünkü sünnet olmak hz ibrahimden bugune kadar gelmiş bi peygamber sünnetıdır ayrıca sen sünnet olanlara kafir dedigin zman hz ibrahim dahil bugune kadar gelmış *butun peygamberlerı ve onlara tabi olanların hepsıne kafir diyosun farkındaysan? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *sünnet(hitan)le ilgili birçok hadis var onlardan biri(Peygamberimiz (s.a.s) * şöyle buyuruyorlar: "Dört şey var ki, bunlar peygamberlerin sünnetlerindendir. Sünnet olmak, güzel koku sürünmek, misvak kullanmak ve evlenmek" eger bakmak istersen (Tirmizî, Ahmed b. Hanbel, Müsned) okadar<çok hadis varkı ben san kaynaklarını verıyorum *eger hadisleri anlıyıcakkadar ilmin varsa bu konuyla ilgili hadisleri oku manı tavsıye edıyorum((Buhâri, Libas, 51, 63, 64; Müslim, Tahare, 49; Ebu Davud, Tereccül, 16; Tirmizi)bi digeri((Buhâri, Enbiyâ, 8; Müslim, Fedâil, 151; Müsned-iŞamiyyin, I, 88)yukarda verdıgım kaynaklar hep bu konuyla ilgili sahih hadisler. bu arada müslümanmısın bılmıyorum eger kafir sen sorun yok ama eger müslümansan imanını kontrol etsen ıyı olur çünkü küfür ithamında bulundugun kişi kafir degılse küfür sana döner haberın olsun ve sende hz ibrahım den bugune kadar gelmış butun peygamberler dahil herkeze kafir diyosun gerısını sen düşün artık.eger bu hadisleri bimiyip cehaletle söyluyosan ki umarım öyledir ozman tekfir edilmezssın ama sen ginede varsa eger imanını kontrol et ( bu arada eger kaynaklar seni tatmın etmıyosa sana onlarca daha hadis kaynagı verebılırım hadisleri yazmak çok uzun sürer diye yazmadım kaynagını verdım sen bakarsın artık) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *"Az ilim insanı ateizme.çok ilim ise dine götürür"
|
kültigin.degerli arkadaşım.nerden çıkarıyosun bunları (kur an a göre 2dir demişsin neye dayanarak söyluyosun bunları kafana göre yazıyosun anlaşılan sonrada kur an a maal edıyosun.kur anda 1tane din vardır oda allahu tealanın son peygamberi hz muhammed(sav)e indirmiş oldugu kur andaki din olan islamdır(mekke islamı.mehdi islamı dıye 2ye ayırmışsın öyle bişey yok islam tekdir.bide hz muhammed (sav) e gelmedı dıyosun gelecek diyosun neye dayanarak söyluyosun bunları?eger verdıgim ayet numaraları dıyeceksen o ayetlerden nasıl çıkarıyosun bu manaları açıklarmısın o ayetlerın bu söyledıgınle ne alakası var?anladıgım kadarıyla sen hem islamı bılmıyosun ve bununla beraber ne tefsir ne tefsir usulu hıç bışey bılmıyosun önce islamı ögren ondan sonra islamla ilgili bildiklerini söyle olurmu arkadaşım islamı yanlış aktarmayı bırak (eger söyledıklerıne dair varsa delıllerın delıllerı yaz cahilce konuşmaları bı kenara bırak.eger yazdıklarımın içinde seni inciticek ifadeler varsa kusurabakma amacım kımseyı incitmek degil ama aslı astarı olmıyan şeylerı islamdan sayma yada islamda olan şeylerı islamdan degılmış gıbı göstermeye çalışma) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "Az ilim insanı ateizme.çok ilim ise dine götürür"
|
kültigin degerlı arkadaşım eger her iki konuyla ilgili saglam delıllerın (kur an sünnet)varsa yaz(pek zman bulamıyorum ama zaman buldukça *gelıp yazdıklarını okuyıp cevap yazıcam ( bu arada işler yogun eger gıremezssem cevaplarım gecikirse kusurabakma.zman buldukça gırmeye çalışıcam) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "Az ilim insanı ateizme.çok ilim ise dine götürür"
|
sunnete kafirlik demek cok sacma ama ben gene de sunneti cok gerekli birsey olarak onumuze sunmalarina karsiyim.Yahu elin arabi kulturunden dolayi seyini kesiyor,bizimkiler de din icin bizim seyimizi kesmisler.
Alıntı:
bu tur sacmaliklari bize din diye yutturmaya calismalari adami sinir ediyor. simdi sunnetin faydalarini yazanlar cikacak.Ayni namazin spor oldugunu soyleyip te insanlari etki altina almalari gibi,ya da oruc icin ayni sekilde.. saygilar, |
"Az ilim insanı ateizme.çok ilim ise dine götürür"
Günün sözü ama ters olmuş galiba. Sünnete gelince yav bilmezmisinizki adamın aklı fikri cinsellikte. İlla dokunacak bir yerden. İyiki kadınları sünnet ettirmemiş muhammet. |
degerli arkadaşım simonuniti öncelıkle şunu söyliyim sen allah a ve rasulune ınanmıyosan zaten senın için sorun yok ama bu arapların bi kültürü degil anlaşılan sende konuyu araştırmamışsın öyle gelişi güzel konuşuyosunuz.arkadaşım eger bişey söyluyosanız bunu bı delılle destekleyın yoksa herkez konuşur delilsiz dayanaksız .sünnet(hitan) konusu *biz müslümanlar için yerine getirilmesi gerek bi sünnettir.arkadaşım lütfen konuyu araştırın ondan sonra delillerle yorum yapın bende size delıllerle cevap yazıyım şuan sıze ne desem *boş * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *"Az ilim insanı ateizme.çok ilim ise dine götürür"
|
Sevgili Kültigin benim bildiğim Sünnet Tanrı ile bir anlaşma inancıdır.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:09 . |