![]() |
Pante'nin dogum gunu
Sevgili dostumuz Pante'nin Subat ayinin herhangi bir gununu dogum gunu saydigini ogrendim.
* Bu vesileyle butun subat ayi boyunca Pante'nin dogum gununu tebrik edebiliriz, ben bu gunden basliyorum. * *Sitemizin emektar kaplani, sevgili dostumuz Pante. *Sana nice mutlu ve huzur dolu dogum gunleri dileklerimi sunar, degerli bilgi birikimlerinle bize ve bizleri okuyanlari yuz subat daha aydinlatmaya devam edecegini umarim. *senin de gecmisinden pismanlik duymadigini, kendini genc hissetigini, vazifesini yapmis olmanin huzuru icinde bulundugunu ogrenmek, beni daha da cok sevindirdi. Dogum gununu bilmemene gelince, deliye hergun bayram misali her gununu yeniden dogmus gibi kutlama firsatini veriyor sana, *bana kalirsa bunun tadini cikarip butun ay boyunca hergun kutlamalisin. Sana ve ailene tekrar mutlu yillar dileklerimle.... |
Re: Pante'nin dogum gunu
pante, doğum günün hangisiyse tebrik ederim. sevdiklerinle ,geri kalan ömrünü ,mutlu ve sağlıklı geçirmen temennesiyle.
not: acaba, baban bu kısa ayı neden seçmiş? |
Pante Şubatın 29'unda doğmuştur zannımca :)
Doğum günün kutlu olsu dostum, yaşlanıyorsun bak ufak ufak :) |
Sevgili pante;
İnsanlığa katkı yapmış,yapıyor ve yapacak olan değerli dostumuz; Anne karnında ölüp bu dünyaya merhaba dediğin gün olan ve bizim doğum günü diye nitelediğimiz şubat ayının herhangi bir gününü en içten duygularımla kutlar,önce sıhhat sonra huzur ve mutluluğu arzu ettiğin şekilde sevdiklerin ile dolu dolu yaşamasını dilerim. Not:Ben de sevgili ağabeyim ve senin gibi şubat doğumluyum ( 1 şubat ) |
İnsanların yüzlerini göremiyorum.
Boğazım,düğüm,düğüm çözemiyorum. istesemde yanına gelemiyorum. Tutsam şu karanlığı,tutsamda yırtsam. Ah! elim tutuşmasa ,elini öpsem. Doğum günüm bu gün,doğum günüm diyorsun. Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce. Sana boncuktan kuş yaptım,konacak pencerene. Karakollar bizi alır,sorgular gecelerce. Hiç bekleme belki gelmem,gelemem senelerce. Pante abi, Nice yıllara diyorum.Doğum günün kutlu olsun. |
İyiki doğdun sevgili Pante ve iyiki Turan Dursun sitesindesin nice yıllara
|
Sevgili *dostumuz *Pante'nin *Subat *ayinin *herhangi *bir *gununu *dogum *gunu *saydigini *ogrendim. *
* * *Bu *vesileyle *butun *subat *ayi *boyunca *Pante'nin *dogum *gununu *tebrik *edebiliriz, *ben *bu *gunden *basliyorum. Abi iyiki hediye almıoyruz yoksa şubat ayı boyunca hediye alacaz ve hergün pastlar falan ... Doğum günün kutlu olsun sevgili Pante , |
pante dostumuza mutlu ve hayırlı bir ömür dileyerek,kutlarım doğum gününü.
bize ,aldostu ile beraber bu mutlu doğum haftasını kazandırdıkları için de teşekkür ediyorum.bunun şerefine cemalin dükkandan bu hafta boyunca köfte piyaz site ahalisine ikramımdır,afiyet olsun. |
Nice yıllara pante. Doğum günü pastası da benden:
http://www.celiknet.com/kart/cards/dogumgunu14_thb.jpg |
Sevgili Vartor, gösterdiğin bu incelik karşısında nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
Soro kardeşimiz, Cemal'in dükkanında köfte partisi veriyor. Sen çok uzaklardasın. O nedenle Kanada'da ne istersen ye, iç. Hesabı Köfteci cemal üzerinden Soro'ya havale edersin. :) Sevgili Özgür_Beyin, babamızın öyle ay seçme vs. hesabı olsaydı, doğum günümüzü bir kenara not ederdi. :) Sodomo dostum, biz ruhen genciz ama 50'mize merdiven dayadık. Sonra burç hesapları çok eskide kaldı artık. O zamanlar, burçlara inanmam ama Kova burcundayım yükselenim de Arslan diye takılırdık. Yani doğum günümüz bilinmese de, burçlarımız kayıp değil. Şubat ortaları olduğuna göre Kova burcundayım. Akşam, hava karardığında doğduğum söylendiğine göre Şubat ayında bu 17-19 saatleri arasına tekabül ediyor. Dolayısıyla yükselenimiz de Aslan oluyor. :) Sevgili Psiko; Senin doğum gününü atlamışız. Üzerinden fazla geçmemiş. Sana da nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum. Madem öyle bu başlık şubat ayında doğanların tümü için olsun. Benim, Aldostu'nun, Psiko'nun ve diğerlerinin. Şubat'ta doğanlar lütfen bildirsin. Bu vesileyle belki de doğum günlerini toplu kutlayacak şekilde bir düzenleme yapabiliriz. Her ay için bir kutlama sayfası açıp o ayda doğanlara dileklerimizi sunabiliriz. Kutlama nezaketinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sağolsunlar. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:21 . |