![]() |
Ünlü bir hoca ve zengin olmanın en kolay yolu.
Önce yaşadığın şehirde uyanık, temiz görünüşlü, başı örtülü, nur yüzlü üç beş tane ninecik bulunur...bu nineciklere güzel ve dolgun bir ücret ödenir ve yapacakları basit iş öğretilir,gerçektende yapacakları iş çok basittir. otobüs minibüs duraklarındaki inancı giyimlerden belli olan kadınlara yanaşacaklar ve ellerindeki sizin adresi göstererek şu diyaloğa girecekler " ah kızcağazım ben falanca şehirden geliyorum, öğrendimki bu şehirde şu kağıtta adresi yazılı olan kuvvetlimi kuvvetli,bir hoca varmış, her türlü büyüyü bilirmiş ve çözermiş,evvel allahın izni ile cinler alemini bile hükmedermiş ah kızım bir zahmet bu adresi tarif ette bana sende sevaba gir yavrummm"...İş bitmiştir, en az on kadınla bu tür diyaloğa girsinler siz yırttınız....Aynı iş içinde birkaç yaşlı adam tutun bu adamcağızlarda aynı sözleri bir cuma vakti camiden çıkmış kalabalıktan saf müslüman amcalara söylesinler, bir kaç camii de söylensin yeter, bu iş bitmiştir artık geleceğiniz önünüzde pırıl pırıl parlamaktadır...şan şöhret ve para, dokunmasınlar keyfinize...hehehehe....Denemsi badeva....
|
Re: Ünlü bir hoca ve zengin olmanın en kolay yolu.
oylelerini forumlara da yollayacaksin,bak o zaman etkisi nasil
yayiliyor nasil para kazaniyorsun :) |
Simonun iti kardeşim bu foruma evliya girse, yatay ve dikeyi bozulur alim allah dümdüz olur... :)
*Yukarda yazdığım yazı bir ironi, deyip geçiyorum ama bu yolla şöhrete bulaşmış kaç hacı, hoca var bu ülkede bir bilsen... |
Sirius abim.
Adamların mesleki bilgilerini yayıp adamların ekmeği ile oynamasana yahu İki lokma bi hırka vede Allah rızası için,Gayb aleminin sırlarından,derde düşmüşlere deva dağıtan,Nur-i Pir hoca efendilerin bedduasınımı almak istiyon? |
merak etme mep usta Arz-Talep meselesi,,,arzi arttirirsan talep gelir
dini pompaladikca ister bu millet,verdikce alirlar verdikce alirlar ILME SUSAMISLAR ILME!!! |
heheheh :D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:01 . |