![]() |
Muhteşem Kur'an Okuyan Çocuk... - 2
Esselamunaleykum
Daha önceki gönderdigim mesajda birisi sanırım siteyi karıstırdınız dedi. Ben buranın ozgur bir portal oldugunu dusunerek istedigim konuyu gonderebilecegimi dusundum. Allaha kufur edenlerin yada inkar edenlerin mesajları kilitlenmiyorsa bu mesajlarda kitlenmemeli. Özgurluk baskasına zarar vermedikce guzeldir. Kimseye zararı dokunmayan aksine faydalı olabilecek bir konuyu kitlemeyiniz lutfen. Saygılar... İkinci paylasımım : isteyen izler , çok hoş Kur'an ı kerim okuyan cocuk... http://www.youtube.com/watch?v=kwEWWkdntmM Selametle :) |
Re: Muhteşem Kur'an Okuyan Çocuk... - 2
Hacı amcam hoşgeldin.
Özgurluk *baskasına *zarar *vermedikce *guzeldir. demişin amcam acaba zarar fayda olayı neye göre değerlendirilebilir. Şimdi ezan okuyan bi çocuğun ne faydası olacak açarsanız sevinirim. |
Ve Aleykümselam ya MiNaRe. Ne demek, bu konu bu sitede kesinlikle kilitlenmez, ama cafe'ye taşınabilir, zira site kurallarına göre 10 mesaj göndermeyen yeni başlık açamıyor.
|
mep 'in cevabına binaen ;
Kur'an-ı Kerim okuyan bir çocugun bir çok insanda merhamet duygusu ve sevgi bagı olusturduguna inanıyorum. Zararı yoksa ki oldugunu sanmıyorum, herhangi bir sorun olmayacak kanatindeyim. YFLN , o kuralı okudum şimdi ve bundan sonra dikkat edecegim. Tesekkurler hatırlatman icin. Keske bunu bi önceki mesajda yazsaydınız. Selametle :) |
Sevgili MiNaRe,
Bu site başka sitelere benzemiyor, buna inanabilirsiniz. Fikirlerinizi özgürce savunabilirsiniz, kimse sizi zor kullanarak engellemez. Sadece kurallara uymak gerekiyor, zaten siz de bunu takdir etmişsiniz. Hoş geldiniz, değerli katkılarınızı bekliyoruz. |
sayın minare
* * *size gelen üye olma mesajında bu konunun hatırlatıldıgını zannediyorum. Neyse bu başlıgınızı bir kendinizi tanıtma mesajı olarak algılıyor ve başlıgınızı cafeye taşıyorum. Kaldı ki eski mesajınız da silinmemiş forum kuralları geregi kilitlenmişti. * * * Kendinizden bir şeyler katmanız bizim için daha faydalı olur kananatindeyim. İşi tebligat boyutuna getirmediginiz müddetçe bir sorunumuz yok. Kendi düşüncelerinizle seviye ve uslubu korumak kaydıyla istediginiz biçimde aramızda yer alabilirsiniz. * * * saygılarımla |
Dilaver bey tebligat konusu islamiyetten bihaber olanlar icin yapılan bir uygulamadır diye dusunuyorum. Yanlısım var ise duzeltin. Sanırım bu sitedekiler islamiyeti yada diger dinleri cok iyi arastırmıs olacak ki dinlerde ozgurluk yada ateistlik kavramlarının birer savunucusu konumundalar. Bu acıdan gönlunuzu ferah tutabilirsiniz.
Ayrıca bana gelen ozel mesaj dediniz ve gelen mesajıma baktım simdi. Yani anlayacagınız onu da simdi okudum, bu yuzden beni ma'zur görme nezaketinde bulundugunuz icin tekrar tsk. Ayrıca kendimden de bir seyler katacagım konusunda emin olabilirsiniz. Multimedya paylasımlarına biraz daha fazla onem veriyorum nedense... Hobi mi desek... Saygılar... (bu arada hosbuldum ;) ) |
Minare amcam,
*Allahın *emir ve buyruklarının bu şekilde okunması sizce, doğrumudur? Okumamız anlamamız için indirildi dediğiniz bir kitabın,bu şekilde okunması,Allahı hoşnut ediyor olabilirmi? Sizce Allah bu kitabı,böyle okuyun diyemi gönderdi,yoksa okuyun anlayın diyemi gönderdi? |
mep kardesim. Allah cc ' ın kitabını anlamanız icin meal-i şerifler zaten mevcut ve bana sorarsanız su an icin Kur'an-ı Kerim mealini okumak kadar guzel bir sey yok. Ben bu mesajı gondermek ile kesinlikle meal-i şerife karsı bir saygısızlık yada antizanlık sergilemek amacında degilim.
Allah cc ın Kur'an-ı kerimini bu sekilde okumak da bir mahzur olmadıgı gibi kalplerde merhametin ve guzelligin inkisaf edecegini yada edilebilecegini umid ediorum. Bu benim fikirlerim elbette. Velhasıl, arapça ögrenipte Kur'an-ı kerimi gonderildigi sekilde okumak ve aynı zamanda anlamak da bir baska tad veriyor olsa gerek. Saygılar... |
Allah *cc *ın *Kur'an-ı *kerimini *bu *sekilde *okumak *da *bir *mahzur *olmadıgı *gibi *kalplerde *merhametin *ve *guzelligin *inkisaf *edecegini *yada *edilebilecegini *umid *ediorum. *Bu *benim *fikirlerim *elbette.
* * * Minare amcam. *Bana kalplerde merhamet ve güzellik inkişaf edecek kaç ayeti örnek gösterebilirsiniz. Tevbe *5 * *Haram aylar çıkınca müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün; onları yakalayın, onları hapsedin ve onları her gözetleme yerinde oturup bekleyin. Eğer tevbe eder, namazı dosdoğru kılar, zekatı da verirlerse artık yollarını serbest bırakın. Allah yarlığayan, esirgeyendir. ben size vurun kırın öldürün diyen *yukarıdaki gibi merhamet veya güzellikle ilgisi olmayan düzinelerle ayet örneği verebilirim siz güzellik ve merhamet duyguları inkişaf edecek kaç ayet örnek verebilirsiniz. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:02 . |