![]() |
Hem Baslari Kapali Hemde Keyifleri Yerinde :-)
Selam Arkadaslar....
bir Angarali olarak sizlerle bir görüntü paylsamak istiyorum... Angarada'dan muhtemelen Müslüman olan basi kapali olanlarin...Kabe'den gelen sarapi nasil bir heycanla beklediklerini göstern düsündürücü bir video.... http://www.youtube.com/watch?v=rxdPPA0qEXY birde bu görüntülerin taa eskilerden beri olan bir gelenegini kanitlayan görüntüler..... dikkatinizi adamlarin kullandiklari kesici aletlere cekerim ;-) http://www.youtube.com/watch?v=Z944y...elated&search= Allah bizi bundan beter görüntülerden korusun.... Saygilarim ile InVitatio |
Re: Hem Baslari Kapali Hemde Keyifleri Yerinde :-)
Alıntı:
Hiç başı kapalı görebilecek misiniz? Hem kadın-erkek birarada, hem başları açık hem de keyifleri yerinde. :) |
Hangi kesici aletler yahu ben anlamadım. Ellerinde çay bardakları vardı onlar mı?
Ama herşey bir yana amcalar çok tatlı oynamışlar yaw. Bayıldım bayıldım. Gelenek melenek demişsin de. Anladım bu ankaralılar ankara havasında ankara oyunlarını oynamışlar. Bunun konuyla ne ilgisi var onu anlamadım. Kanıtlanan nedir o da meçhul. Sen yanlış görüntüyü koymuş olmayasın sakın |
harikaydı seviyorum yurdum insanının masumlarını....kötü olan neydi anlamadım gitti....
|
yok yaw gicik olsun diye öyle bir baslik attim :) iyi seyirler....severim angara oyun havalarini forum icinden cikmadan kendim dinleyebilmek icin ekledim :-) insanlarin güzellikleri ahlak sinirlari icerisinde paylasmasinin Allah katinda hic bir mahsuru olmamasi gerek...ama simdi gider yobaz bir Saafiye sorarsin o tabi sana ölüm fermani cikartabilir.... eger bu insanlar bunlari yaparken varsaylim bir "günah" icindelerse, bize ne ...Kul ile Hak arasinda.... |
tamam amcalar şirinde neden izliyoruz onu anlamadım
|
biraz "atim arap" dinleyelim diye ekledim :) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:44 . |