Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   //İlk insan teoremi// (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=386)

17-02-2005 00:51

//İlk insan teoremi//

Hadi bakalım işte size dana işte kuyruk.Buraya ilk insan teoremlerinizi yazın bakalım.Bende goreyim hayal gunuz ne kadar geniş.

haci 17-02-2005 00:58

Bu bilimsel bir konudur. Hayal gücü ile en ufak bir ilişkisi yoktur. Nasıl olsa anlamayacağın, daha doğrusu inanmayacağın bir konuyla neden uğraşıyorsun ki.. Sen bizleri, kendin gibi, bazı hurafelere inanacak kadar gafil birileri mi sanıyorsun?
Yanılıyorsun...
Bu sorunun uzun yanıtını alacaksın.. Bakalım okumaya meraklı mısın? Ve yazılanları anlayacak mısın?
Göreceğiz..

HACI

17-02-2005 01:15

Alıntı:

haci´isimli üyeden Alıntı
Bu bilimsel bir konudur. Hayal gücü ile en ufak bir ilişkisi yoktur. Nasıl olsa anlamayacağın, daha doğrusu inanmayacağın bir konuyla neden uğraşıyorsun ki.. Sen bizleri, kendin gibi, bazı hurafelere inanacak kadar gafil birileri mi sanıyorsun?
Yanılıyorsun...
Bu sorunun uzun yanıtını alacaksın.. Bakalım okumaya meraklı mısın? Ve yazılanları anlayacak mısın?
Göreceğiz..

HACI

hacı bu baslıgı acdım sen yaz ben okurum no prob.hem forumda konusulan hersey ilimsel niye ayrım yabıyon ki.hayalgucu felsefik yaklaşımı pozitif bilimlerl uyumlu bir şekilde birleştirip tutarlı bir sonucu ortaya cıkarmak için bir araç.Hem bilim zaten hayalle gelişir hayal yoksa bilim d yok.

haci 17-02-2005 02:48

EastCommender...
İlk defa doğru bir şey söyledin.. İnsan her zaman düşlerini izler.. Onları gerçekleştirmeye çalışır. Ama ben fantazilerimi gerçekleştirmeye çalışmayacağım. İnsanın kökeni hakkında bu güne kadar yapılan bilimsel araştırmalara değineceğim.. Sırası geldi..

HACI

17-02-2005 03:25

Alıntı:

EastCommender...
İlk defa doğru bir şey söyledin.. İnsan her zaman düşlerini izler.. Onları gerçekleştirmeye çalışır. Ama ben fantazilerimi gerçekleştirmeye çalışmayacağım. İnsanın kökeni hakkında bu güne kadar yapılan bilimsel araştırmalara değineceğim.. Sırası geldi..

HACI

haci yanlız bak dogru anla ilk insan teoremi diyorum ilk insan nasıl oldu teoremi degil.biras dha belirginleştireyim ilk innsan nasıl dı? ne yer ne içer di?hatta ilk insan mı insanlarmıydı? bu tip konulara ilişkin ilk insan teoremlerini istiyorum.Bilimsel çalışma veya sizin teorileriniz.Ben şimdiye kadar yazılmış bir suru bilimsel araştıröaayı istemiyorum varoluş hallkkındaki onların yeri belli gider okurum anlatabildimmi.

haci 17-02-2005 03:35

Yani sen insanlar hakkında benim, veya her kim ise onun, kendi düşüncelerini bilmek istiyorsun.. Öyle mi?

17-02-2005 03:38

haci konu net saptırmadan teorilerinizi yazın yani konuyu fazla dagıtmadan.gerci o da zor iş ya konuyu dagıtmamak.

haci sen konuyu anladıysan yaz insanlar yazsın yazılar yazıldıgı zaman zaten ne istediim anlaşılacak.Bende istediimi alacam kolay gelsin.

explorer 17-02-2005 03:42

Alıntı:

EastCommander´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:

Yanılıyorsun...
Göreceğiz..

HACI

hacı bu baslıgı acdım sen yaz ben okurum no prob.hem forumda konusulan hersey ilimsel niye ayrım yabıyon ki.hayalgucu felsefik yaklaşımı pozitif bilimlerl uyumlu bir şekilde birleştirip tutarlı bir sonucu ortaya cıkarmak için bir araç.Hem bilim zaten hayalle gelişir hayal yoksa bilim d yok.

sevgili east ayırt etmen gereken bir nokta var

Bilim = Önce Hayal eder, Sonra Yorumlar , En son İnanır
Din= Önce İnanır, Sonra Yorumlar , En son hayal kurar....

haci 17-02-2005 03:54

Explorer...

O kadar güzel özetlemişsin ki bilim-hayal döngüsünü...

Müthiş...............

Tebrikler ve teşekkürler..

HACI

17-02-2005 03:56

Alıntı:

explorer´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:

EastCommander´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:

Yanılıyorsun...
Göreceğiz..

HACI

sevgili east ayırt etmen gereken bir nokta var

Bilim = Önce Hayal eder, Sonra Yorumlar , En son İnanır
Din= Önce İnanır, Sonra Yorumlar , En son hayal kurar....

ya ex. siz buraya sayıylamı verildiniz.Ben diyomki herkes yazsın.ister ate ister musluman ister hristiyan.bilim - din akış diyagramına gelince at gitsin derim ben hadi din d yanlış yabdında bilimde nasıl yanlış yabarsın.ayıp ettin.Tamam daha mesaj atılmasın bole teori yazacak varsa yazsın o kadar.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:43 .