Alıntı:
Tatarka´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 594932)
Merhaba arkadaşlar. Pozitif ateistim.Her zaman ateisttim.İyi bir üniversitede okuyorum. Mart 2016'dan beri turandursun ve ateistforum sitelerinden haberim var. Ateistforum'da siyasi konularda sırf moderatörlere ters fikirlere sahip diye, insanların ötekileştirildiğine ve siteden atıldıklarına şahit oldum.Bu sebepten bir daha orada yazmamaya karar aldım.
Oradan , Engse Hohol ve Tanah'ı biraz biliyorum, sanırım burada da yazıyorlar. Umarım burada fikir özgürlüğü vardır. Çünkü, Ateizm fikir özgürlüğünü savunur. Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz,bu çok güzel birşey. Siteye katkıda bulunacağımı düşünüyorum,bildiklerim kadarıyla. Sevgiler.
|
Hoşgeldin Tatarka
Burada, forumun içinde moderatör, admin yok, konu içi yazışmalara bakarak kim olduklarını dahi bilmeniz zor.
Çünkü burası bir forum ve forumda herkes ÜYE olarak yazar, katılır, üyelik hakkını kullanır ve kişiler konuya, gidişata göre dahil olup katılırlar ve katılanın kim olduğu soulacaksa cevabı basittir, üye...
Ama sorunlu bir toplum içindeyiz, sırf bir konuda birisinin fikri hoşuna gitmedi diye çocuk gibi sorun çıkartanlar, çarpıp, çırpanlar olabiliyor, moderatör o koşullarda konuya müdahale etmek zorunda kalınca vay efendim moderatörler bana ters gidiyor algısına da giriyor... detaysız ifade etmem zor, böylesi durumları, haklı olarak ifade ettiğin admin-moderatör egemenliği süren kanallarla karıştırmamalı, zaten o tür insanlar bu paragrafta örnek verdiğim zihniyetin, moderatör olmuş hali... Kısaca bu sorun tek yönlü değil...
Bizim forumumuzda forum alanında herkes üye'dir ve konulara yazma hakkı üyeliğinden gelir, moderatörlüğünden değil, kısaca üye olarak dahil olabilir, moderatör kimliği
tekniktir herhangi bir görüş, düşüncesini ve
kişiyi temsil etmez...
Bu sitede uzaklaştırmalar fikir, görüş için
veril-e-mez, tüm disiplin uygulamaları DAVRANIŞA, mahiyete dairdir. (önceden belirtilmiş olarak geçen 2 davranış biçimi, tebliğcilik ve ırkçılık bir davranış biçimi olması-yansıtması sebebiyle tolerans tanınmaz)