Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   İSLAMİ STAND UP'çı NECMİ ABİ'miz (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=3950)

xlarge 04-05-2007 10:07

İSLAMİ STAND UP'çı NECMİ ABİ'miz

video'nun başında olayın 30 sene önce gerçekleştiğini söylüyor,oysa 9 eylül üniversitesi 20 Temmuz 1982 tarihinde ege üniversitesi kampüsünün içinde kurulmuştur,buca eğitim fakültesinin kuruluşu ise bu tarihden en az 5-6 yıl sonradır, kısacası buca eğitim fakültesinin kuruluşu taş çatlasa 10 sene öncesine dayanır,

lafın kısası bu herif yalan atıyor, üniversitenin önüne böyle bi herif gelse rezil ederler :lol:

9 eylül üniversitesi öğrenciyim ordan biliyom :p

tewderi 04-05-2007 10:20

Re: İSLAMİ STAND UP'çı NECMİ ABİ'miz

Bu cem yılmazın yandan yemişi ...

04-05-2007 10:36

Alinti;
"1959 yılında Buca Eğitim Enstitüsü adıyla yalnızca kız öğrencilerin kabul edildiği iki yıllık yatılı bir okuldu. Ardından öğrenim süresi 3 yıla çıkarılan ve 1970'lerin sonlarında erkek öğrencilerin de kabul edilmeye başladığı okul, 1980 yılında dört yıllık olmuş ve adı İzmir Yüksek Öğretmen Okulu'na dönüşmüştür. 1982 yılında yeni kurulan Dokuz Eylül Üniversitesi'ne Buca Eğitim Fakültesi adıyla bağlanan okul, bugün ilk ve orta öğretim kurumlarına öğretmen yetiştirme görevini sürdürmektedir.

Buca İstasyonu yanındaki yerleşkede bulunan Buca Eğitim Fakültesi tarihsel bir öneme de sahiptir. Bugünkü Dekanlık binası tahminen 1800'lü yılların sonunda, Buca'da yaşamakta olan Rees ailesi tarafından Rees Köşkü olarak yaptırılmış ve I. Dünya Savaşı sırasında binaya Vali Rahmi Bey tarafından el koyulmuştur. Buca Eğitim Fakültesi'nin yer aldığı bahçe, çok çeşitli ağaç türünün yer aldığı zengin bir bitki örtüsüne de sahiptir."

Ucu ucuna kurtariyor gibi :)

mhmd 04-05-2007 10:40

Bu cüppeli, havuzlu villası olan jet-ski 'li cüppeli mi?
İlk defa müşerref oluyoruz beyefendiyle.
Doğru söylüyor be.
Namazda kuşu ötüyormuş!!!
Öter.
İnanmadınız mı zındıklar?
Cüppelimizin namazda kuşu öter, bunu duyanlar da cüppelimizi evliya zanneder.
Şimdi buna da bir kulp bulursunuz şimdi.
Cahiller siz de...

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın

karmehmet 16-06-2011 02:19

dostum cehaletten bahseden senmısın

bir kere o cübbeli ahmet hoca mesela senı tanımadan ben senın hakkında bırıne bırsey soylesem ve o kısıye ınanacagı bır hıkaye anlatsam mesela senın aslında islama karşı biri olduğunu böyle paylaşım sitelerinde hep aynı nickte gördüğümü söylesem inanmayacaklarına kanaat edebılırmısın islamda gıybet denilen birşey var mesela cübbeli ahmet hocayı ben eminönünde gördüm selam verdim karşılğını alamadım kendısınden ama bir adım gerideki muhderem beyfendi selamımı aldı allah razı olsun ben şimdi bu ahmet hoca hakkında şöylemi düşünmeliyim bu nasıl hoca bu şekilde düşünürsem senin gibi olurum degilmi bende böyle düşünmemek için duymadıgını var saydım neden çünkü gıybet etmek hiç iyi birsey degil heleki cahillik oda iyi degil islami stand up-çı başka bir zaata takılmış lakaptır sen sen ol cahil olupta cahillikten bahsetme çünkü atalarımız bir söz söylemis ilim ilim bilmektir ilim kendin bilmektir sen kendini bilmezsen ya nice okumaktır teşekür ederim eğer anladıysan...

yucemanitu 16-06-2011 05:46

Videolar nerede?

yalnizs 20-06-2011 23:59

arkadaşlar neler oluyor burada? bu ne saygısızlık

Greatestlieevertold 21-06-2011 00:11

tamam heyecan yok, moderatör arkadaşlarda robot değil yazıldıktan 2dk sonra silemezler her iletiyi :)

terbiyesizce bir mesajdı ama ne yazık ki karşılaşmadığımız şey değil, burada tanrısını savunmak için küfür edince sevap kazandığını zanneden , senin benim gibi nefes alıp veren dolu canlı var etrafta.

yalnizs 21-06-2011 00:15

sildi ama sağolsun:)
tartışma kültüründen ne kadar uzağız, hoşgörüden de. yazık

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:13 .