![]() |
DÜNYA NASIL OLUŞTU.FLASH BİR BULGU
http://www.hristiyan.net/yaratilis.htm
* *yukardaki linkte hrıstiyan türkler'in (ne demekse) *bütün bilimsel uğraşların berhava! ettiği bir animasyon var. *Yaklaşık bir dakikada her şey çözülmüş ve izah edilmiş . :roll: * *Yazık üniversitelerde ,biyoloji, astronomi , botanik jeoloji ,v.s. v.s. bilimleri okuyan gençlere.Ömürlerini, bir hiç uğruna !harcıyorlar.Bu büyük incilvari evrenin oluşumunu fark edememişler. Öğrenememişlerde. * * .............. * *bu kadar büyük salaklıkları ödüllendiren merciler yokmu ki , bunlara salaklık ve aptallık ,aymazlık *NOBEL'leri versinler. ulan salak, bu angutluk sende olduktan sonra, hangi ırktan olduğunun ne önemi var. * yoksa istatiksel olarak AZİZ NESİN'e yardımcı mı olmak istiyorsun? * *Bir dinden çıkıp birine girmişsin, ha ali hoca olmuşsun, ha hoca ali ,ne farkettiki. |
Re: DÜNYA NASIL OLUŞTU.FLASH BİR BULGU
abi tam flash lık haaaa....
ne güldüm *çok eglenceli çok... |
Niye eleştiriyorsunuz ki, adamlar Tevrat'ın ilk satırlarını animasyon haline getirmişler. Ama niye özetlemişler, onu *anlamadım. Halbuki ben en çok aradaki nakarat bölümünü severim. Nakarat bölümü "Tanrı bunun iyi olduğunu gördü" şeklindedir.
|
sargon ,sen bilimden hiç bir şey anlamadığın için, bu kadar kompleks! bir konuyu! anlamaman normaldir.
* * * :lol: *:lol: *:lol: |
Alıntı:
Saygideyer özgürbeyin,animasyonu izledim bana genclik yillarimi hatirlatdi,bi alman arkadasin evindeyim oda kitabi mukaddes okuyor biara masaya birakdi ben aldim okumaya basladim ayni animasyonun baslangici gibi cok etkilenmisdim o kadar cok hosuma gitmisdiki büyülenmisdim ama derinlere inince sacmaliklarin icine batiyordum,derken büyü bozuldu ama oradaki tanri kafamda bayagi yer etmisdi bu kitap sacmalamaya basladi heralde tanrinin kitabi kurandir diye düsündüm birde onu okuyayim dedim ondada biraz okumaya basladim ,birde ne göreyim hepsi eski ahitden alinma,allah allah dedim muhammed okuma bilmez derlerdi bunu nerede okumuski kopyasini cekmis bir arastirayim bakim dedim biraz hayatini okudum meyer ticaret amaciyla zaten diyar diyar dolasiyormus,vay kurnaz vay dedim,kervanlarla seyahat ederken bilgileri topla topla ondansonra allah bana böyle dedi söyle dedi,siteye tesadüfen girmesem hep acabayla yasiyacakdi ama simdi,,,Biliyorum,bilmek cok güzel birsey,bunda emeyi gecen herkese tesekkürler özellikle Turan Dursuna. |
Oldukça komik bir video yapmışlar,tebrik ederim.her seferinde kendilerini aşmayı başarıyorlar.
|
Günümüz insanında ancak 0-6 yaş grubuna hitab eder.
|
küçük kardeşime izlettim. nasıl dedim. beğendin mi?
abi bu ne ya. bu çok komik dedi. :D:D:D:D:D |
Bunlar da hokkabaz.
Yaratılış masalı içindeki asıl çelişkili noktaları atlamışlar. 1. Başlangıçta Tanrı göğü ve yeri yarattı. 2. Yer boştu, yeryüzü şekilleri yoktu; engin karanlıklarla kaplıydı. Tanrı`nın Ruhu suların üzerinde dalgalanıyordu. 3. Tanrı, “Işık olsun” diye buyurdu ve ışık oldu. 4. Tanrı ışığın iyi olduğunu gördü ve onu karanlıktan ayırdı. 5. Işığa “Gündüz”, karanlığa “Gece” adını verdi. Akşam oldu, sabah oldu ve ilk gün oluştu. Bu ilk 5 maddede 5. maddeyi atlamışlar. Neden? Çünkü biliyorlar ki insanlar şüpheye düşecek. "Güneş olmadan gündüz ve gece nasıl oluyor?" diye. Güneş ortada yok ama, akşam oluyor, sabah oluyor, 1.gün doluyor. :rolleyes: |
Burada günlerin ölçüsünün dünya zamanına göre olması dikkatimi çekti.
Malum Kuran da burdan kopya çekti ama müslümanlar bunun dünya zamanı olmadığını tevil ediyorlar. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:42 . |