![]() |
habilis İslam Dışındaki Dinler Forum yöneticisi olmuştur.
Habilis arkadaşımız İslam Dışındaki Dinler forumu ile sınırlı olmak üzere forum
moderatörü olmuştur. Kendisini kutlar katkılarının devamını bekleriz. |
Re: habilis İslam Dışındaki Dinler Forum yöneticisi olmuştur
teşekkürler frodo ,,ve YK !
|
Habilis tebrikler. Araştır. ihmal etme. Aklıma gelmişken söyleyeyim . Bu hani bizim SİTEDE bi sahte peygamber var
* Adı SPARTACUS onun dininin amentüsü varmı yokmu? Bi araştır bakalım. O neler söylüyor ve vaadediyor. * * :lol: *:lol: *:lol: |
tebrik ederim habilis umarım çalışmaların daha da başarılı bir şekilde devam eder.
|
özgür sahte peygamberler ikiye çıktı. Freewill de Hz. Temel kod adıyla vahyini teblige başlamış. Yahu adam gibi bir peygamberimiz vardı, ne güzel Kuran daha inmemiştir, Muhammed gelmemiştir falan diyordu Pantenin fırçasını yedi o da yo oldu mübarek. *:cry:
* * *Aslında bizim site Ortadogu gibi oldu, Peygamberler diyarı oldu mübarek. Soro gibi okuyup üfleyip keramet gösteren Vlileri saymıyorum tabii ki. *:lol: * * * Bu arada tebrik eder ve başarılar dilerim Habilis. * * * saygılarımla |
Görevinde başarılar dilerim sevgili habilis.
|
Habilis tebrikler.
Senin bölümden DK'ya iş düşmez. Yine de satanist misyonerlere karşı gözün açık olsun. *:) Başarılar diliyorum. |
Haydi bakalim kolay gelsin, bize iyice anlat su dinlerin ne imansiz oldugunu...
|
Habilis abim...
İslam dışındaki dinler forum yöneticisi olmuşun abi... Abi seni malzemenin bol olduğu,hatta malzemenin menbaı olan bi dinin dışına atmışlar...işin zor.! Ama asıl iş zoru başarmak, başarılar abim.. |
Sevgili habilis,
bu yeni vazifenden dolayi seni kutluyorum, masonlarla mucadelede basarilar diliyorum. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:33 . |