![]() |
"Din Alımı Yapılacaktır"
Din vermek isteyenlerin dikkatine!
Turan Dursun sitesinde din alımı yapmaktayım Bana din vermek isteyenlere duyrulur! Turan Dursun Forum sitesinde Din Alımı ve Dinlilik ve Dindar Çekimi yapılır Dinini vermek ve aldırmak ya da çektirmek isteyenlerin dikkatine Biz hepsini yapıyoruz Biz bunu yapıyoruz Saygıyla gelin!!! Bir de çok daralmış dinler için özel yayma hizmetimiz var Dininizi yayamıyorsanız sürekli daralıp duruyorsa gelin bize yaydırın biz yayalım Eğer çok darsa ve bu haliyle işinizi görmüyorsa gelin yayalım Yardımcı olalım Din yayma konusunda uzmanız Çok din yaydık biz. Profesyonel referansımız var efendim. Ben ustayım. Din yayma ustasıyım ben. Ben bekliyorum yardımcı olurum. Kalfa da aranıyor Çırakta.. Eski dininden bıkanlara yeni din verilir Dinle Din değiştirilir Bizim elimiz de Din çok .Çıkma da var. Çıkma çok var çok Din takası yapılır Eskiyi getir yeniyi götür.... İkinci el? Dinci mi din mi dinlilik mi? ---- Aziz Ustaya Selamlar Çok Selamlar Mekanı gökler olsun/Mekanı heryer olsun..., Mekanı bizler olsun Kahkahalarının mekanı bizler olsun ... |
"Çok kullanılmış din az kullanmış din"
Benim adım Tarih Saygılar.... Altına yazılmayanlarla birlikte saygıyla anıldınız... Artık neler yapabileceğimizi biliyorlar Mizah benim silahım mizah benim göğsüm Tutacağım son silah da mizah Sana da sıkacağım son kurşun mizah İnsanlık sıkacağım göğsüne insanlık Burdan atıp atıp insanlık sıkacağım sana Ağzıma doldura doldura insanlık sıkacağım sana İnsanlık benim miğferim Benim göğsüm insanlık İnsanlık neferiyim Benim sancım çağrım insanlık Benim sancım çağrım Halk Bu kadar |
Ben de hiç din kalmadığı ve bende din bittiği için olmadığı için öncelikle sizlerden yardım istemeyi ve din istemeyi uygun bulduk
Çok dindar ve dini çok olanlardan öncelikle istiyoruz biraz paylaşsınlar biz cehenneme gitmeyelim Dini olmayanlara din versinler Dini bütün olanlarda bir kaç parçaya bölsünler ve pay etsinler eşit paylarla dinsizlere dağıtsınlar bölüştürsünler Tüm dinlerini kendilerini tüketmesinler din bölüşmeciliktir Kimseyi cehenneme göndermesinler Eğer dini geniş iseler daha çok parçaya bölsünler ve açık paylaşsınlar Eğer dinleri yayılacak kadar genişse fazlalıklarını biz alalım eşe dosta dağıtırız Biz de din kalmadı bitti Şu an acil din aranıyor acil dine ihtiyacımız var Benim çok cehennem korkum olduğu için bana çabucak din verecek arkadaş arıyorum |
panelook.com 'dan boyut, aydınlatma vesaire oranlarına bakarak bir din seçebilirsin kendine.
toptan din alımı yapacaksın galiba. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:30 . |