![]() |
İlginç Cover'lar + Film müzikleri
The Good, the Bad and the Ugly - The Danish National Symphony Orchestra (Live)
CONAN THE BARBARIAN - UNIVERSAL PICTURES CENTENNIAL CONCERT The Terminator Theme (1984) Live Cover Iron Maiden - Fear of The Dark, The Number of The Beast, Run to The Hills Symphonic |
|
John Williams – Schindler'in Listesi (1993) Hüzün dolu bir müziği var. Liam Neeson, Ben Kingsley gibi önemli oyuncuların yer aldığı bir filmdi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan film, Steven Spielberg'in en önemli yapıtları arasında sayılan ve ona Oscar kazandıran bir yapımdır. |
Les Choristes (Koro) İnsani olanı hayata kazandırmaya yönelik, severek izlediğim bir filmdi. Müzikleri de o oranda etki bırakıyordu. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama. Görebilmek, emek ve azim. 1948 senesinde Clement Mathieu isimli bir müzik öğretmeni çocukları rehabilite etme amaçlı bir yatılı okula müdür olarak atanır. Buradaki baskıcı eğitim ve çocukların umursamaz tavırları başta onu hayalkırıklığına uğratır. Ancak Clement müziğin gücüyle zorlukları aşacağına inanmıştır... (sinemalarcom) |
Beverly Hills Polisi (1984)
The Rock (Kaya) - 1996 |
Fiddler on the roof - If I were a rich man
Damdaki kemancı - Zengin bir adam olsaydım |
Wong Kar-wai'nin başarılı filmi In the Mood for Love müziği.
Keman severler için Michael Galasso bestesi. |
Baba ve Kızı (Father and Daughter) & Farid Farjad (oscarlı kısa film) |
Papillon (Kelebek) Film Müziği Henry Charriere'nin aynı adlı romanından uyarlanan, başrollerini Steve McQueen ve Dustin Hoffman'ın paylaştığı etkileyici bir kaçış hikayesini anlatan 1973 yapımı filmin Jerry Goldsmith imzalı tema müziği. Ahmet Koç yorumuyla da güzel. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:05 . |