![]() |
Darwin ve Aşkı ( Bütün Zamanların en Büyük Aşkı )
Darwinin büyük aşkı :)
Ferhat ve Şirin , Leyla ile Mecnun Bu aşkın yanında çok ufak kalıyor. Buyrun bütün zamanların en büyük aşkı :) http://img528.imageshack.us/img528/5...l4niud3or8.jpg |
Re: Darwin ve Aşkı ( Bütün Zamanların en Büyük Aşkı )
türlerin kökeni ...
işte görürde inanmazsınız.. şüphesiz bunda inanmayanlar için dersler vardır... maymunun gözlerini ellerini görürde inanmazsınız.. kuyruksuzuda vardır.... düşünenide.... aynı atadan geldiniz.... size düşen kardeşlerinizi kucaklamak... |
Muhammedin kisiligi Islam'a zarar verebilir, ama Darwin ile birak alay etmeyi, Darwin gercektende irkci ve turk dusmani olsa bile, evrim teorisine bir etkisi olmaz. Simdi ben yuksek bir meblag bagisliyorum bilmemne dernegine diyelim, benim kim oldugumun onemi var mi? 2+2=4 u Adolf Hitler bulmus olsa, 2+2=5 mi eder. Gucunu sahislarin sozde yuceliginden alan teokratik cemiyetler ve cok bilmisleri, evrim teorisini curutmenin yolunun Darwin'den gectigini saniyor.
|
:lol: *:lol: *:lol: *:lol: *:lol: *:P
Uğuzhan sen darvini kendine örnek alma sakın .... |
puhaha gece gece yardın beni annemler uyancam yerlerdeyim o ne ya :D
|
Tıp kı o ünlü toplantıda Wilberforce'un olaya yaklaşımı gibi yaklaşıyorsun sevgili oğuzhan.
Umarım biliyorsundur bahsettiğim toplantıyı. |
Re: oguzhanın gelişimi :)
|
|
Arkadaşlar şu maymun hikayesi tartışılsa iyi olur. Maymunların ve insanların ayrı türler (ya da ayrı cinsler) olduğu....
Din bğımlısı insanların hala bu masalla saldırmaları komik moluyor. Biri Bunları uyandirsın.. |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:52 . |