![]() |
FEETOCU,Fetoya düsman olmusmusmusmuusmuuus
iste böyleee,
Daha eski yazılar Yeni Kitap: Satın al Fetö’den Önce Fetö'den Önce |
FETO- Feytullah Gülen. Çok karışık tarihi var. 15 temmuz la başlamıyor ve bitmiyor. -Feytullah Gülen,(türkiye) -Humeyni (iran)-El Kaide (afkanistan) bir NATO Projesidir.
NATO bu projeyle amacına ulaştı mı ulaşmadı mı konu bu. Bence ulaştı. |
daha önce başka bi yazıda atıf yapmıştım
fetoş'u izmir'e tayinle atayan diyanet sekreteri islamda sosyal adalet (seyyid kutup) kitabının çevirmeni komünizmle mücadele derneklerinin de kurucu üyelerinden biridir beraber yürüdük biz bu yollarda diyorlar ya o yürüyüş 1980'den çok önce başladı gladio projesinin bu ülkede tarihi komünizmle mücadele dernekleri milli türk talebe birliği ülkücü hareket ve mhp milli nizam partisi bu ipneler tamamen deşifre oldu nato'nun amacına ulaştığına da tamamen katılıyorum |
Blitzkrieg Arkadaşım
Peki şimdi ne olacak Aç gözlüler amacına ulaştı mı NATO Varşova paktının Alternatifi idi. Ya kapitalizm o bitti mi.Hale dünyayı cehennem e çevirmekle meşgul. Şu iki günde binlerce insanın rezilliğine bak. Avrupa sevdasına sınıra dayanmış insanlar kadınlar erkekler küçücük çocuklar. Gecenin ayazı yağmurun garazı ve gaz fişekleri. Biri sürüyor diğeri sopalıyor. Ne istiyorlar insanlardan. Yerinden yurdundan kopardınız bu insanları. Bu manzaraları gördükçe insanlığımızdan utanır olduk. İşte kapitalizm öpüp başına koyanların sistemi. Ondan kurtulmadıktan sonra bu hayat insana cehennem. Bu gün Afgan lı Suriye li Kürt Arap yarın kimlerin başına gelecek belli değil. Mi . |
dostum
sınıra dayanan insanların avrupa gibi bi sevdası falan yok ölümden kaçıp, görece daha iyi koşullara doğru gidiyorlar insani içgüdüleriyle insan denen türün dramı belki de yeni başlıyor ya barbarlık ya komünizm tür seçimini yapacak bizim bireyler olarak seçimimiz belli karakteri insanın kaderidir demiş herakleitos |
işte böyleee.
Yahu ,bu fetoculardan aKP de 1milyona yakın Frtocu vardır en azından.Benim sanıma göre.Siz ne dersiniz? Dedeniz. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:14 . |