![]() |
S
Kjjjj
|
Boş felsefe yapıyorsunuz beyler. Bunu neden yapıyorsunuz ben size tespitlerimi aktarayım. Laf sokma denen bi sanat var. Lafı sokman için ilk önce karşıdakinin ne dediğini anlaman lazım. Siz bizim bişey anlamamamızı istediğiniz için ve başardığınız için ki buna başarı denemez bu öğrenilmiş çaresizliktir. Mesela bi örnek vereyim. Nerden geliyosun diye sorsalar kapıdan derim. Ama sen desen hangi mecmaül hayrandan geliyosun ananın şeyinden derim. Laf sokamıyoruz anlayamıyoruz ki sokalım. Benim felsefe hocama sordular dine inanıyo musun. Bi şeyi sorguluyosan hiç sahip olamamışsındır dedi. Sana bi sahip olurum. Bu ne diyo şimdi Allah aşkına açıklayın.
|
İlahimasal doğru söylüyor. Tdk yanlış kelimelerle dolu. Müvatir masallarla dolu. Öyle veya böyle mhk esnetilmeli. Ama fazla esnerse kopar. Tkp bilinmez bir yolda. Bu yolun sonu görünmüyor beyler. Ama yola devam devam.
|
Zeus meus hikaye de. Burada benin dikkat ettiğim bi konu var. Herkes mesafeli. Korona virüs buraya çoktan gelmiş. Benim favori ateistlerim Efe aydal ilahimasal ve snowmann. Tasavvufçular gibi neredesin aşkım buradayım aşkım ha buradaymış demiyolar. Mesafe adamlıktır. Vıcık vıcık sülük gibi insanlar kaybetmeye mahkumdur.
|
Elakerem,
Alıntı:
Genel olarak yazdıklarınız anlaşılmıyor. |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:18 . |