![]() |
Destur De Dinsiz Köpek
Tv kanalları arasında gezinirken,Kemal Sunal'ın bir filmine denk geldim ve 10 dakika kadar baktım filme..İlginç/önemli bir cümle kuruluyor filmde;
''Destur De Dinsiz Köpek'' Türkiye'de RTÜK'ün,en ufak bir şeyden rahatsız olup,gereken kişilere/kurumlara CEZA verdiği bir ortamda,DİNSİZ olan insanların bu kadar ALENİ bir şekilde aşağılanması,kimsenin dikkatini çekmediği gibi kimsenin umurunda da değil.. Dinsiz insanlar köpekle bir tutuluyor.. Film de şu; https://tr.wikipedia.org/wiki/Yüz_Numaralı_Adam Rtük'e,bu filmi ve filmi bugün yayınlayan SİNEMA YERLİ kanalını şikayet ettim az önce.. Replikte şu; |
Tarikatçıdan ateistçik olursa böyle olur. Sen git Hollwwood filmleriyle zamanını öldür sana böyle filmler gelmez cımbızcı Ahlaksız. Filmi de cımbızlamışsın. Bu filmde Ali Şen'in canlandırdığı karakter önce dinsizlik gereksizlik gördüğü konuya sonra kendisi meylediyor çünkü işin ucunda para var, para için saf duygularla oynayan bir kadının kadınlığını nasıl istismar ettiğini ve sonradan pişmanlık duyduğunu, bir zengin iş adamının para için neler yapabileceğini anlatıyor. Git daha ciddi şeyler için uğraş Ahlaksız, Kemal Sunal filmlerinden sana malzeme çıkmaz. Ne Ali Şen'i ne Kemal Sunal filmlerini hakaretçi olarak gösteremezsin.
|
Alıntı:
Dürüstçe söyler misin? |
Alıntı:
- Baba film çekiyorlar hani günahtı? - Sus kapa çeneni zındık seni! Filmde ki ironiyi, canlandırmayı bile anlamayacak kadar zırtosun sen. Hangi Kemal Sunal filmi ateistlere hakaret ediliyor diye şikayet edilebilir, böyle bir şeyi iddia edebilmen için ekrana kıçınla bakman gerekir. |
Alıntı:
Ne diyorsun Turdur? DİNSİZ KÖPEK söyleminden rahatsız olmamdan bile,rahatsız oluyorsun.. Tekrar soruyorum sana.. Ne yapmaya çalışıyorsun? |
Alıntı:
|
Alıntı:
DİNSİZ KÖPEK,sence normal bir ifade mi? Evet,sence normal bir ifade bu,çünkü bu ifadeyi anormal bulan birisinin ifadelerinden rahatsız oluyorsun.. |
Alıntı:
Ben ateistim buna saldırıyorlar ayaklarını da geç, trolün tekisin sen. Senelerce bu tip sayfalarda trollük yapan bir çarpık görüşlüsün. Bu konu da trol konularına bir örnek. Ali Şen olsun Kemal Sunal olsun ve hatta Ali Şen'in oğlu Şener Şen olsun genellikle filmlerinde dincilik yapan ve dini, saf duyguları istismar eden kişileri anlatmışlardır. Bu kadroların filmlerinde dinsizlere hakaret ediliyor diye şikayet eden ilk kişi sen olmalısın, bunu yapmak zaten trollüktür onuda sen resmen başarmışsın. Al sana kupa; :first: |
Alıntı:
3 sene önce AKP'YE SEMPATİM VAR diye konu açan ve aynı çizgide devam ettiğini,bu konuda (3 sene sonra da) bana karşı duruşunla istikrara bağlayan birisisin.. Ne olduğun ortada senin.. Şu basit konuda bile,konuyu kişiselleştirip(zırto filan),konuyu sulandırma peşindesin..Cımbızlama filan.. Karşına birisi geçip,sana güzel cümleler kursa ama arada bir küfürlü kelime etse,tepkin ne olur? Sen bu kafayla küfürlü kelimeye takılmazsın..Çünkü cımbızlama yapmıyorsun ya.. Çocuk musun sen? Filmde şu anlatılıyormuş filan..Banane ne anlatıldığından..Banane kelimesini de anlamıyor musun? Filmde ne anlatılırsa anlatılsın,DİNSİZ KÖPEK söylemi kabul edilemez ama sen ortaçağda yaşadığın için,ne demek istediğimi anlamıyorsun.. Bu ülkede bugün birisi çıkıp,islam ve müslümanlar aleyhine tek kelime edemez..Anında hapse atılır.. Böyle bir ülkede yaşıyoruz Turdur..Sen neredesin,Somali'de filan mısın? Böyle bir ülkede,bir tv kanalında,bir filmde DİNSİZ KÖPEK söylemi ediliyor..Dinsizliğin köpeklikle aynı şey olduğu söyleniyor..Hatta bu söylemden önce komünizme de laf ediliyor.. Sen de bundan rahatsız olmuyorsun,ÇÜNKÜ AKP'LİSİN.. |
Alıntı:
Evet rahatsız olmuyorum, Kemal Sunal ve Ali Şen filmlerinin hiç bir sahnesinden rahatsız olmuyorum. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu ülkede hangi ateist Kemal Sunal filmlerinde ki anlatılardan rahatsız olmuş, var mı böyle bir kaç kişi? Rahatsız olanlar kafa derisinde senin gibi sarık izi kalanlar olmalılar. Sen git Holywood filmleri için aylarını yıllarını ayır. Felsefe, edebiyat, sanat, demokrasi düşmanı ve komple insanlık düşmanı trol. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:11 . |