Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Natan'dan Bir Mesaj Var (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=42704)

Natan 08-03-2021 00:04

Natan'dan Bir Mesaj Var

Merhabalar,

Uzun sure yazmadim. Ozgur iradem ile aldigim belirli ve hala gecerli olan bazi sebeplerden dolayi yazmamaya karar verdim. Aslinda konusacak cok ama cok fazla sey var. Hergun yepyeni seyler ogreniyorum. Ve bunlar karsisinda sasirip kaliyorum. Fakat maalesef yazisarak olmuyor. Bir youtube kanali actim. Hic bir maddi cikar amaci tasimiyor. Bu basligin disina cikmadan, size bir duyurumu paylasmak istiyorum. Youtube'da size hitaben bir mesajim var.

Erdemli, onurlu, iyi kalpli guzel insanlara
selam ve sevgiler

Saint-Just 08-03-2021 00:23

Merhabalar, aydınlanma yolunda verdiğin çabalar için teşekkürler. Umarım daha çok büyürsün ve daha çok kişiye ulaşırsın. Elimden gelen desteği yapicam. ☺️

Ps: Dünya emekçi kadınlar günü olduğu için buna yönelik bir video da çekebilirsiniz.

Görüşmek üzere.

bilgivehis 08-03-2021 01:05

Natan seninle sohbetim oldu mu acaba, özelden yazıştığımız oldu mu, kusura bakma hafıza sorunum var, seni tam hatırlayamadım.
Bir ara yöneticiliğin oldu mu, öyle bir şey hatırlıyorum, bir de son zamanlarda alkol olayı vardı o sen misin?

Her neyse böyle bir hizmet verdiğin için memnun oldum, umarım başarılı olur.

Natan 08-03-2021 02:15

Alıntı:

Saint-Just´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 648985)
Merhabalar, aydınlanma yolunda verdiğin çabalar için teşekkürler. Umarım daha çok büyürsün ve daha çok kişiye ulaşırsın. Elimden gelen desteği yapicam. ☺️

Ps: Dünya emekçi kadınlar günü olduğu için buna yönelik bir video da çekebilirsiniz.

Görüşmek üzere.

Tesekkur ederim.

Natan 08-03-2021 02:22

Alıntı:

bilgivehis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 648986)
Natan seninle sohbetim oldu mu acaba, özelden yazıştığımız oldu mu, kusura bakma hafıza sorunum var, seni tam hatırlayamadım.
Bir ara yöneticiliğin oldu mu, öyle bir şey hatırlıyorum, bir de son zamanlarda alkol olayı vardı o sen misin?

Her neyse böyle bir hizmet verdiğin için memnun oldum, umarım başarılı olur.

Tesekkurler. Sizi forumdan taniyorum. Siz de hatirlamak yada daha fazla fikir sahibi olmak icin profilimden iletilerime ve basliklarima bakabilirsiniz. Whatsapp yada zoomdan gorusmek isterseniz, her zaman size kapim aciktir. Alkolle ilgili soruya gelince, ozel hayatimin iznim olmadan forum genelinde paylasilmis olmasi hos olmamis. Arastirdigim kadariyla dile getiren kisi sevdigim, guzel bir dostum olmasi sebebiyle problem degil. Kendisi iyi kalpli ve ozel bir insandir.

3 yildan fazladir sigara, alkol, siyah cay, kahve (kafein iceren icecekler), kola gibi asit seviyesi yuksek gazli icecekler kullanmiyorum. Bunlarin yerine yararli oldugunu bildigim seyler tuketiyorum.Sebebini merak ederseniz anlatirim.

Guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim.

Barlas 08-03-2021 11:51

Natan bey, çalışmalarınızı YouTube'la beraber aynı zamanda Turan Dursun forumunda da paylaşsanız daha isabetli olmaz mı?

Bu foruma da destek vermiş olursunuz.

Bence herkes, bir miktar borçludur bu foruma, bir miktar şeyler öğrenmiştir bu forumdan. Selamlar...

Elakerem 08-03-2021 14:29

Bak ben bir yara gibiyim. Gönlünde bir yara gibiyim Natan. Sal beni gideyim. Ömründe bir kara meleğim Natan demiş ünlü düşünür. ABD'de yaşıyorsun. Faydasını gördün mü?

Yıldıztozu 08-03-2021 16:37

Edward Norton profil fotoğrafına biraz benziyormuşsun

Khaos 08-03-2021 17:59

Hoşgeldin Natan
Seni gördüğüme sevindim

Natan 08-03-2021 19:42

Alıntı:

Yıldıztozu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 648992)
Edward Norton profil fotoğrafına biraz benziyormuşsun

Benzeten olmamisti simdiye kadar. Konuya iliskin ne dusunuyorsun?

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:31 .