![]() |
Flash, Photoshop, Web tasarımı ve Linux'den anlıyor musunuz?
Eğer yukarıdaki alanlardan birinde iyi iseniz ve bu konuda sitemizde görev almak isterseniz hangi alanlarda görev almak istediğinizi lütfen buraya yazınız.
|
Re: Flash, Photoshop, Web tasarımı ve Linux'den anlıyor musu
Cem abi neler yapmak istediğini biraz daha açık yazabilirmisin..Yani Flash ile düşündüklerin neler yada photoshop ile neler yapmayı düşünüyosun
web tasarımıda bunun içinde ama sparta abinin web tasarımı yapabileceğini düşünüyorum PHP ye hakim olduğunu biliyorum Saygılar |
Yapılacak işler çok. Şu an için turkishatheists.org için web dizaynı ve grafiksel çalışma gerekiyor.
Bunun yanında 4 eylül Turan Dursun'u anma günü için için bir flash uygulaması hoş olabilir. Geçen yıl erenkutsuz hazırlamıştı. Fena olmamıştı. Bu yıl geliştirilebilir. Web serverin daha etkin çalışması için linuxdan iyi derecede anlayan arkadaşlara da ihtiyacımız var. Danışma anlamında. Spartacus'un php'den iyi derecede anladığını biliyorum. Bu konuda zaman zaman çok faydalı oluyor siteye. Teknik ekibi (şimdilik ben ve spartacus var sadece) güçlendirmek gerekiyor. |
Siteye ilk girdiğim dönemlerde sparta abinin bana gönderdiği 3 satırlık php ile kodlanmış login sayfasından sonraki süreçte PHP yi öğrenmeye çalıştım...
webdizayn için burda herkes düşüncelerini paylaşırsa ortaya güzel bi çalışma çıkabilir.. sparta abi Linux'u bilmiyormu *:lol: * Flash yada photostop için düşüncler buraya yazılırsa örnekler de gelicektir... Saygılar... |
Sevgili byspy
Seni görmek ne güzel, resmen kaçak durumu :) Ben sana 3 satırlık Login yolladığımdan bu güne sular aktı, çukurlar doldu boşaldı, akan sular buhar oldu, yağmur yağdı hatta kar yağdı, sonra yağmurlarda yağmaz oldu *:) En azından Linux hakkında bildiğim bir şey var oda Linux'u bilmediğim.. Bilmek yetmiyor gerçekten asıl sorun vakittir :) Hiç bir şeyin mantığı çözülmeden sorunu anlaşılamıyor. Ve cidden hem sitemiz için hemde yeni gelişmeler ve gittikçe büyüyen etkinliklerimiz için desteğe ihtiyacımız var. |
Photoshop ta grafik tasarımdan ziyade Foto manipülasyonla ilgiliyim ama gerekirse grafikle uğraşırım.
Orta seviye Linux kullanıcısıyım. (son kullanıcıya yakın) yardımımın dokunabileceği bir şey var mı? |
Sevgili Sparta abi,
senin bana gönderdiğin loginden sonra geçen "sular *aktı, *çukurlar *doldu *boşaldı, *akan *sular *buhar *oldu, *yağmur *yağdı *hatta *kar *yağdı, *sonra *yağmurlarda *yağmaz *oldu" süreçte bende kendimi geliştirmeye çalıştım ilk web tasarıma merak sardığımda herşeyin tablolar resimler yada frame lerden ibaret olmadığını öğrendiğimde göndermiştin bana login sayfasını :) Artık kendim yapabiliyorum *:wink: * Linux dışında bahsedilen web tasarım ve diğer programlarda bilgi sahibiyim dahada önemlisi Flash ta profesyonel yardım alabilirim (işi sitelere Flash animasyonlar hazırlamak olan arkadaşlarım çok) grafik işleri için ise düşünceleri öğrenmek lazım siz neler düşünüosunuz yine bilgisayar başında vakit geçirebiliyorum öss geçti kalan tek sınavım yarın olucak kalan tüm vakit benim :) |
Ancak şöyle yardım edebilirim.PHP ile ilgili sorularınıza cevap vere bilirim.
|
Herkese merhaba Linux konusunda yardim etmeye calisirim..
Orta seviye kullanici sayilirim SuSE Linux Enterprise 10 surumu hakkinda biraz bilgi sahibiyim.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:37 . |