![]() |
Re: Disiplin Duyuruları
gerilla nickli üyemiz hakkında çeşitli şikayetler alınmakta idi. Bu üyemizi davranışları,
diyalogları konusunda uyarmaya çalışırken terbiyesizleşmesi üzerine dinlenme görevi ile bir süreliğine geldiği yere gönderdim. |
Re: Disiplin duyuruları
isabetli olmuş ,,
teşekkürlerimizi sunuyoruz |
seçtiği nick den belli zaten tanimiyorum ama sanırım hakettiğini almıştır herkez gibi...
|
ben burdayım dost, işlem yanlış oldu galiba. sen kayıtlara bir daha bak en iyisi.
|
Sana verilen son şansın kıymetini iyi bil.
|
nasıl teşekkür edeyim bilemiyorum, gerçekten çok sağolun
|
ben senin yalanlarınla baş edemedim bu bana dert oldu, bende senin yalanlarınla baş edemedim bu da sana dert olsun
seyid rıza |
kürtçülük( ismi malum örgütün sempatizanlığını ) yapma yeter ! hümanist yaklaşman benim için yeterli
|
kürtçülük( *ismi *malum *örgütün *sempatizanlığını *) *yapma *yeter *!
yaparım, özgürlükçü değil misiniz? |
yazık sana ya ! hayatını nasılda boşa harcıyorsun . ben insanı olalım diye bas bas bağırıyorum forumlarda , insanlar barış içerisinde yaşasın , huzurlu bir ortam olsun diyorum sen kalkmış,, kana susamış bir örgütün savunuculuğunu yapıorsun ! ..
yazık ,, eğer bu düşüncenden ayrılırsan benim kardeşimsin , kürt yada türk olmak önemli değil ! ama silaha sarılan kişileri korursan ve savunuculuğunu yaparsan sonuna kadar sana karşıyım . benim çok yakın bir tanıdığım vardı. kendisi yurt dışında ( ismini vermek istemiyorumülkenin ,,ancak orta avrupa diyebilirim ) bu örgütün başkanlığını yaptı , karısı da hevalların yanındaydı hep !. ne oldu ! kin düşmanlık gibi duyguları beslemeleri evliliklerinide bitirdi , *al sana canlı bir örnek !! |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:53 . |