![]() |
Her yürek bir şairdir...
Degerli Forumdaslarim
Duygu Denizine Yazilmis Bir Satir'da Sizden Olsun ! Benim Niyetim Bir Siir Yazmak Ama Siiri Ben Degil ....BIZ..... Yazalim Istiyorum ! Yani ? Yani Hepimiz Birer Satir Yazacagiz Ve Satir Satir Hepimizin Tek Bir Siiri Olacak ! Bir birini tanimayan insanlarin belki tek ortak degeri bu Siir olur.... Belki bir cok insan bir "deger" üretir ? Dörtlük Olsun Istiyorum Teknik Acidan Yazilmis Olan Satiri Kopyalayip Kendimizin Satrini Altina Ekleyerek Devam Edersek Daha Okunakli Ve Düzgün Bir Sonuc Cikar Diye Düsünüyorum ! tabi biz yazdiktan sonra tekrar bir satir yazilabilinmeli.... Unutmayalim ki Yer Yürek Bir Sairdir ! Izin Verirseniz Ilk Satir Benden Olsun [/b] Ilk Satir : Gecelere söyledim hasretimi |
Re: Her yürek bir şairdir...
Gecelere *söyledim *hasretimi
Sana belki fısıldar diye |
Sana belki fısıldar diye biliyorum, anlatamadim kendimi |
Sana belki fısıldar diye biliyorum, anlatamadim kendimi Belki Geceler beni sana anlatir diye |
Sana belki fısıldar diye Biliyorum, anlatamadim kendimi Belki Geceler beni sana anlatir diye Sığındım hunharca bir karanlığa |
Sana belki fısıldar diye Biliyorum, anlatamadim kendimi Belki Geceler beni sana anlatir diye Sığındım hunharca bir karanlığa Dinledim ruzgarin sesini |
Sevgili arkadaslar bence iyi gidiyor :)
Gecelere *söyledim *hasretimi Sana belki fısıldar diye Biliyorum, anlatamadim kendimi Belki Geceler beni sana anlatir diye Sığındım hunharca bir karanlığa Dinledim ruzgarin sesini Gözlerimi kapayip..... |
Sana belki fısıldar diye Biliyorum, anlatamadim kendimi Belki Geceler beni sana anlatir diye Sığındım hunharca bir karanlığa Dinledim ruzgarin sesini Gözlerimi kapayip..... Sanki hissettim nefesini. |
Gecelere *söyledim *hasretimi Sana belki fısıldar diye Biliyorum, anlatamadim kendimi Belki Geceler beni sana anlatir diye Sığındım hunharca bir karanlığa Dinledim ruzgarin sesini Gözlerimi kapayip..... Sanki hissettim nefesini. Gün dogacak birazdan |
Gecelere *söyledim *hasretimi Sana belki fısıldar diye Biliyorum, anlatamadim kendimi Belki Geceler beni sana anlatir diye Sığındım hunharca bir karanlığa Dinledim ruzgarin sesini Gözlerimi kapayip..... Sanki hissettim nefesini. Gün dogacak birazdan Hasretim,hüznüm hala benimle |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:43 . |