![]() |
Frodo, yazılar silinecekse boşa kalem çalmayalım!...
Bazılarını başa getirirsen astığım astık kestiğim kestik yaparlar..Bununla da zevk alırlar...Daha okumadan nasıl karar verilir anlamıyorum..Başka en azından kuralları düzgün işleyen munazara yapabilen ateist sitelerde vardır herhalde..Söyleyeceğimizi,bilgilerimizi orada paylaşırız..
|
Re: FRODO,YAZILAR SİLİNECEKSE BOŞUNA KALEM ÇALMAYALIM?!..
Sn. ensareo,
Astığınız yazıyı ben de okudum. Başlığı görünce ilgimizi çekti, yeni bir bilgi mi? Diye düşündük. Hüsrana uğradık, birkaç kelime ile ifademizi de belirtelim derken, tankların homurtusu :?, botların sesine karıştı. Ortalık toz kuman. Bir de baktık ki; Balans ayarı yapılmış!!! :) İyi de olmuş. Başlık kirliliği diye bir sorumuz var bu sitede. Konuları derinlemesine ve her görüşden okuyabilmek için olabildiğince benzer konular, aynı başlıkta toplanması, bizler gibi okumaya çalışanlar için elzem. Ama Sn. dolfen'in başlık açma rekorunu kırmayı düşünüyorsanız o başka! Gerçi denemeye bile kalkmayın, günde on, onbeş başlığa karşılık bu rekora bile yaklaşamazsınız diyeceğim ama siz bilirsiniz. Uzun lafın kısası; mesele ne sizsiniz ne de konu. Mesele, başlığa ilgisiz bir konu ve hep o eski konu!!! Hatalarımı, cehaletime bağışlayın |
Alıntı:
Hoşgeldin Ensareo. Nerelerdeydin yahu? Yol verin ensareo'ya. Görelim ne yazmış, ne söylemiş.. |
sayın *Ensareo.
* * Sitenin oldukça eski bir üyesisiniz. Ama siz görmeyeli derelerin altından çok sular aktı. Eski seviyesiz tartışmalar ve usluplar artık mazi oldu. Siz de maziden gelen biri olarak tüzüge aykırı bir başlık açmışsınız, ama onca kahvenin hatırına başlıgı sadece cafeye taşımakla yetiniyorum. * * İyi paylaşımlar dilyorum, tüzüge bir göz atmanızı tavsiye ediyorum. * * saygılarımla |
Re: Frodo, yazılar silinecekse boşa kalem çalmayalım!...
|
Re: Frodo, yazılar silinecekse boşa kalem çalmayalım!...
Vay, ensareo gelmiş. *Ensareo, benim ilk göz ağrımdır. Ben siteye katıldığımda ensareo burdaydı. İlk tartışmamız onla olmuştu. Sitenin en eski "göz" araştırmacısıdır. Hoşgeldin ensareo!
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:54 . |