![]() |
Evrim Teorisi sitemiz Google'de 1. sıraya yükseldi
Geçtiğimiz haziran ayı sonunda yayına başlayan ve özerk bir çalışma altında yürütülen Evrim Teorisi sitemiz google arama motorunda "evrim teorisi" araması sonuçlarında 1. sıraya yükseldi.
Türkiye'de evrim teorisinin savunulması açısından çok önemli bir gelişme olarak görüyorum bunu. Çünkü evrim teorisi üzerine internette araştırma yapan pek çok insanımız ilk önce evrimteorisi.org ile karşılaşacak. Karşılarında safsata yerine bilimi görecek. Bu gelişme ile aynı zamanda yıllardan beri evrim teorisi aleyhinde yayın yapan başta Harun Yahya'nın tüm sitelerini de yayınımızın 5. ayında geride bırakmış olduk. |
Re: Evrim Teorisi sitemiz Google'de 1. sıraya yükseldi
afedersiniz ama harun yahya'nın google'da gözükmesi bile google'ın dingilliğidir.
|
sayın gerilla,
onca hatalı üretime rağmen akıllı tasarımcıların google da yer alması da ayrı bir dingilliktir. |
aslında bu başlıktan şöyle bir duyuru da yapmak faydalı olur sanıyorum. Evrim sitesine katkı yapmak isteyen arkadaşlar olabilir, özellikle çeviri yönünden katkıya ihtiyacımız var. Bu konuda çok ciddi bir külliyat var ve Türkçeye kazandırılmayı bekliyor. İngilizceden tercüme yapabilecek olan arkadaşların siteye çok faydalı olabilecegini düşünüyorum.
* * *saygılarımla |
Evrim teorisi sitesini hazirlayan arkadaslar istekte bulunursa, seve seve tercume yapariz. Rastgele ve asilmayacak bir tercumeye kaybedilecek emek ve zaman goz onunde bulundurulursa, bu teklifin oradan gelmesini beklememiz gerektigini dusunuyorum.
|
Arkdaşlar ,arkadaşlarımız iyi bir işi başarmışlar. ne zaman ''evrim teorisi'' yazsam , karşıma h.y. siteleri baştaydı.
Emeği geçen herkese ,candan bir teşekkürü kendime borç addettim. *Çok çok teşekkürler. |
Darısı "Evrim" yazıldığında da en başta olması.
İlk etapta 1. sayfaya da razıyız. *:) |
Tebrikler,
Vikipedi'ye de *yazi yazilip ( Evrim kelimesi altinda) web sayfasi adresi referanslara konulabilirmi ? Bu islerden anlayan arkadaslar var ise belki sitenin ulasilabilirligi artirilabilir. Edit: sonradan evrim kelimesinin etimolojisi hakkinda birsey yazmadan koymak sacma olacak gibi geldi. |
Bütün dillerde evrim olarak arandığı zaman şu anda birinci sayfanın sonunda çıkıyor. Sadece Türkçede arandığı zaman ikinci sayfanın başında çıkıyor. Zamanla yükselecektir sanırım. HY siteleri oldukça uzun zamandır sistemde oldukları için rank'ı daha çoktur.
ucuncuyol, dediğini yapmışlar zaten. Siteyle ilgili "Evrim Teorisiyle ilgili en geniş Türkçe arşiv" şeklinde bir de açıklama var. http://tr.wikipedia.org/wiki/Evrim_kuram%C4%B1 |
Sargon,
Yani su sayfaya demek istemistim; http://tr.wikipedia.org/wiki/Evrim Ama etimolojik bir bilgi yoksa yukaridaki sayfaya koyamayiz, o yuzden "sacma olacak" diye belirttim. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:53 . |