Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   abdulski (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5194)

abdulski 19-11-2007 21:09

abdulski

Danimarkada süleymanci bir ailede yetistim. Cocuklugumda ve "teenage" yillarimda süleymanci ve dindardim; hatta cuma namazlari ve teravihler kildirdim. 20 yasimda ilk önce seyhime (süleyman hilmi tunahan'a) ve cemaat-liderlerine olan inancimi kaybettim (islamla - hatta tarikatcilikla - bagdasmayan kurallari dolayindan).
Ve bir-iki ay baska müslüman cemaatlerle (hizbuttahrircilerle dahil - yani hilafetcilerle) görüstükten ve "gercek" mezhebi aradiktan sonra , muhammede olan tutkunluk, hayranlik ve inancimi da ne mutlu ki kaybettim.

Okinono'nun Nurcularla gecen yillarini okudum ve sevindim; hepimiz bulundugumuz cemaatleri anlatsa, güzel bir arsiv haline dönüsebilir ileride.

Sayfa yöneticileri uygun görürse ben de süleymancilikla ilgili islama veya mantiga uygun olmayan taraflarini bir yazida ele almak isterim.

Saygilarimla,
Abdullah

frodo 19-11-2007 21:16

Re: Ben Okinono

Dinlerden özgürlüğe hoş geldiniz. Forum kurallarımız gereği yeni üyelerimiz ,kendilerini tanıyacağımız bir süre (10 mesajla sınırladığımız) yeni başlık açamıyorlar. Sizin uzun soluklu aramızda olacağınıza inanıyorum. 10 mesaj kotanız dolduğunda açacağınız başlıkların ilgiyle izleneceğine eminim.

tekrar hoşgeldiniz.

ozgur_beyin 19-11-2007 21:39

Re: abdulski

sevgili abdulski ,hoşgeldin. süleymancılıkla ilgili ,görüşlerinizi bekliyoruz.(tabiki 10 mesajdan sonra)

thunderpoint 19-11-2007 21:40

Sevgili abdulski hoşgeldin..

Katılımlarını bekliyoruz..

Sevgiler...

spartacus 19-11-2007 21:50

Sevgili abdulski

Hoşgeldin, "Sayfa yöneticileri uygun görürse" demişsiniz, ne demek siz dilediğiniz anda ve ilgili kategoriyi bulduğunuzda birde aşinalığımızı sağladığımızda(10 mesaj) bilgileri paylaşabilir, katılımlarımıza ortak olabilirsiniz.

Dünyaya hoşgeldin.

osiris 19-11-2007 22:11

hoşgeldiniz abdullah bey değişik cemaatlerden katılımların olması islamın öteki yüzünü değişik boyutlarıyla görmemizi sağlar katkılarınızı merakla bekliyorum

dilaver 19-11-2007 23:02

aramıza tekrardan hoş geldiniz abdulski. Demek ki bültenin bir faydası oldu, en azından iki senedir uzun süreden sonra sizi tekrar aramızda görmeye vesile oldu. Aman bu 10 mesajınız da bu kadar uzun süre almasın. *:lol: , deneyimlerinizi bizlerle paylaşmanız bizi mutlu edecektir.

* * * saygılarımla

gercekisim 19-11-2007 23:16

Sn. abdulski *hoşgeldiniz,
Ben de henüz 2 ay önce hoşgeldiysem de bu hoşgeldin partisine katılmak istedim :D

Mesajlarınızı ve anlatacaklarınızı bekliyorum.Hernekadar bu cemattlerin içerisine tam olarak dahil olmasam da (hiçbirzaman ısınamamıştım) az çok bilgim var ama yine de onların içinde uzun süre kalmış birisinin anlatacakları ilgimi çeker.

Saygılar.

-Maximus- 19-11-2007 23:35

ben maximus, alkolü, pardon *islamı bırakalı 20 yıl oldu, araaaamızaaaa *hoşgeldiiiin
abdulski, *:D

( bizim tanışma şeklimiz alkol terabilerine yeni katılanları eskilerin karşılama şekline benziyor *:lol: *öyle bir ambians yaratayım dedim )

hoooşşgeeelddiiiin abdullssskiiii *!!

20-11-2007 00:29

su iki yil önce yazan abdullah senmisin yoksa?desne allah kaybolan bir koyununa daha kavusdu.
benden sadece meraba,,cünkü ikimizde iceriye giriyoruz,,icerdekiler hosgeldin desin..
saygilar

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:03 .