![]() |
Tanrılar Çıldırmış Olmalı...
Kızıyla evlendi hamile bıraktı
Bir baba, kızıyla evlendi, hamile bıraktı. Evliliğin nedeni ise inanılmaz... Haber gariplikler ülkesi Hindistan'dan... 35 yaşındaki baba, kutsal emir geldi deyip kızıyla evlendi. Kız şimdi hamile... Afazuddin Ali adlı baba polis tarafından gözaltına alındı. Ülkenin batısındaki Bengal'de yaşanan olayda, sapkın babanın günlük işlerde çalışan bir köylü olduğu bildirildi. Öz kızı ile evlenip, onu hamile bırakan Ali, "kutsal emir" üzerine evlendiği iddiasında. Gözaltına alınan baba, aileden kimse şikayetçi olmayınca çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Bu sapkın evlliğin 6 ay önce gerçekleştiği belirlendi. Baba da zaten durumu saklamadı ve kızı ile evlendiğini itiraf etti. KIZI HİÇ OKULA GİTMEMİŞ Polis, "Baba hakkında soruşturma dosyasının hazırlanması için kızın gerçek yaşı tespit edilecek. Bunun için de bazı tıbbı tetkikler yapılacak. Kız bugüne kadar hiç okula gitmemiş ve durumun onu korkuttuğu anlaşılıyor" açıklamasında bulundu. TANRI İSTEMİŞ, EVLENMİŞ Mahkeme çıkışı herhangi bir pişmanlık göstermediği bildirilen Ali'nin "Bir suç işlediğime inanmıyorum, siz Tanrı'nın ne istediğini görmüyor musunuz" dediği bildirildi. Hindistan'da geçtiğimiz günler de bir hintli, geçmişte bir köpeğe kötü davrandığı ve lanetlendiği inancıyla bir dişi köpekle evlenmişti. http://www.internethaber.com/news_de..._id=1196166188 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aklı başında bir Tanrı arıyorum ! Bulanların 054XXXXXXXX no'lu telefona..... |
Re: Tanrılar Çıldırmış Olmalı...
Yoo sevgili değişim, neden çıldırsın ki tanrılar?
Tarihte bu tür radikal tavır sergileyenler hep elçi, mesih, kurtarıcı vs olmamış mı? Yarın bir gün "yaptığı iş bir devrimdi" deyip bu adamı payeleyen ve peşinden koşan milyonlar olursa hiç şaşma. Sözün özü, tanrı(lar) ne zaman çıldırmadı ki?... |
Alıntı:
Yada, ne zaman sapık olmayanı vahiy yolladı ki?... |
Tamam tanri soyledi evlendin, bari hamile birakma sapik herif. Bahane iste, yoksa niyeti duzgun bir babaya gokten vahiy gelse yapamaz boyle birseyi.
|
yalnız dikkat edin kendisi müslümandır, adam ne yapsın ademin yolundan gidiyor,
belki şöyle düşünmüştür, adem babanın çocukları çiftleştiğine göre bende kızımla çiftleşeyim, kardeş kardeşle çiftleştiğine göre ... |
bunlar kıyamet alametleri allah sonumuzu hayıretsin
|
Bu genel sözü ben hep şöyle düşünürdüm, yeri gelmişken sorayım, yanılıyormuyum acaba?..
"Tanrılar Çıldırmış Olmalı..." - > Çıldıranlar Tanrı olmalı. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:16 . |