Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   deccalbaba.. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5244)

deccalbaba 02-12-2007 10:14

deccalbaba..

Yazıyı sildim.

deccalbaba 02-12-2007 10:18

Kadınların dinleri ve akılları...

Bu yazımı da silerek, bu forumla bağlarımı koparttım.

deccalbaba 02-12-2007 10:48

Re: deccalbaba..

Bu, çirkin şeyi kabul etmiyorum. Benim üyeliğimi de silin, diğer yazımı da nereye yerleştirdiniz ya da sildinizse, onu da yok edin.

Hem kalkıp Allah'a başkaldır, hem de kurallardan dem vur. Komik olmayın. Biz, Allaha ferman okumuş, tüm tabularımıza başkaldırmış insanlar olarak, sizin kurallarınıza harfiyen uymak zorunda mıyız?

İki yazımı da silerek, forumla ilişkilerimi başlamadan noktaladım. Bir edebiyatçının ya dafikir emekçisinin çalışması, böyle oradan alınıp bir başka yere, başlıksız, dolayısıyla değişikliğe uğratılarak yayınlanmaz. Her işin raconu vardır. Haaa, kardeşim, bir yanlışlık yapmışsın, lütfen tanışma bölümüne de uğrar mısın? deseydiniz, kendimizi orada da tanıtırdık, ancak bu çok çirkin bir şey, hem Turan Dursun gibi en sevip saydığım birinin sitesinde olması daha üzücü oldu.

Görüşmemek üzere...

aydoe 02-12-2007 10:57

Deccalbaba mekana destursuz girilmez,adaba uymak gerekir
Bu sizin fordçuluktan gelme bir alışkanlık herhalde
Bu kırma dökme işlerini bıraksanız iyi olur derviş dervişin arkasına
sırayla geçermiş ,otobüse binmeyin binersenizde arkayı sağlama alın
selam ve dua ile

ozgur_beyin 02-12-2007 10:58

sevgili deccal baba , hoşgeldin.
din, en iyi *''fabrikadır'' *işletme giderleri sıfırdır. kar oranı ,yüksek bir müessedir. hammaddesi ,bir kaç hadis, bir kaç ayettir. bu yüzden ''sevilmeyi'' seven müslümanlar, bu müesseslerde gönüllü olarak çalışır, ayriyeten birde aylık alacağına, aylık verirler.
bu *''seçilmiş'' sevilenler din ''fabrikatörlerinin iştahını kabartır ve kendilerine ''yatırım '' yapmalarını zorlarlar.
onlarda gerekli ''yatırımı'' fazlasıyla yaparlar. ''yatırımcılar'' mercedes'te gezerken , bunlar ,soğanın cücüğünü
yiyecekleri (cennet) zamanı beklerler.

ozgur_beyin 02-12-2007 11:07

sevgili deccal baba *''afedersiniz *tüzüğü okumamışım'' *demen gerekirken.
çok basit bir kuralı *''çirkin şey'' olarak nitelemeni ,nasıl bir tanımla *ifade edeceğimi şaşırdım.
sevgili deccal bu kadar ''alınganlık'' göstermen, bir durum olmamasına rağmen ,bu alınganlık
neden?
hamamda ,elbiseyle dolaşılmaz ,destursuz bağa girilmez.
mezarlıklar kendilerini ''vazgeçilmez'' sananlarla doludur. eğer o satırları yazacak birikimin varsa
''meramdan '' anlayan biri olmalısın. eğer bunları anlayamyacaksan , yapacak hiç bir şey yok.

ozgur_beyin 02-12-2007 11:09

deccal baba güle güle, o zaman yazını asacak ,başka bir çamaşır ipi bul.

thunderpoint 02-12-2007 11:13

Senin "çirkin şey" dediğin uygulama için ben 45 dakika uğraştım. Bodoslama girdiğin bu site diğerlerinden farklı özellikler taşır. Kurallarımız var ve bunlara ayırım gözetmeksizin hepimiz uyuyoruz. Ayrıca yaptığım şeyi saygınca sana bildirdim. Buna rağmen çirkin bulduysan bu senin değerlerinle ilgilidir.

Yazılarını sildiğine üzüldüm. Kullandığın üslup ve dil estetiğine bakılırsa sitemize sıklıkla uğrayan yazılı basın köşe yazarlarından biri olmalısın.

Fikrini değiştirdiğinde biz burada olacağız çünkü senin uzun bir sanal gezintiden buraya gelene kadar dem alamadığını ve burada fikrinin değiştiğini düşünüyorum.

Bir de ayrıntı; yazılarını tavan arasına kaldırma özgürlüğüm de vardı...

Sevgiler...

thunderpoint 02-12-2007 11:18

Alıntı:

deccalbaba";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 101893)
Her işin raconu vardır. Haaa, kardeşim, bir yanlışlık yapmışsın, lütfen tanışma bölümüne de uğrar mısın? deseydiniz, kendimizi orada da tanıtırdık, ancak bu çok çirkin bir şey

Bunu söyleseydim yazılarını kilitlemek zorunda kalacaktım ve kilit -sana göre- bundan daha çirkin olurdu...

deccalbaba 02-12-2007 11:26

Turan Dursun'u seviyor, sayıyor ve Aziz Nesin ile ikisinin Türkiye halklarının gelişimine en fazla katkı sağlayan kişiler olduklarını düşünüyorum.

Serbest forumda yayınladığım halde benden izin almadan, başlıkları dahi atılmadan bu foruma kopyalanan çalışmalarımı, eminim bu site katılımcılarının hepsi beğeneceklerdi. Bir yazının, içeriğinde, başlığında v.s yazarından izin alınmadan en küçük bir değişiklik yapılamaz. Bu, edebiyat dünyasında çok çirkin kabul edilen davranıştır. Sizin yapmanız, çirkin olduğu gerçeğini değiştirmez. Bunu hiçbir yazar kabul etmez.

Bana, yazılarını buraya göndermişsin, iyi hoş, ilgin ve katkın için teşekkür ederiz, ancak forumumuzun kuralları icabı, bir zahmet tanışma bölümüne de uğrar mısınız, diyebilirdiniz. Kaldı ki yazılan yanıtlar, Turan Dursun gibi birine sözümona sahiplenen, onun tanıtımını yapanlara hiç de layık değil.

Özümüzle sözümüz bir olmasaydı, dogmaları akıl, fen, bilim ve mantıkla yenecek güçte olmasaydım, belki sözümden döner, dediğiniz gibi buralara yeniden uğrardım. Ne var ki, kişilik meselesiyle ayakkabı köselesi farklı şeyler.... Evet, dediğim gibi görüşmemek üzere...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:02 .