![]() |
Ben de varım..
mrb ben yende yeniyim
aranızda olmaktan mutluyum herkese iyi fomlar |
Re: bende varım
Hoş geldiniz babaanne. Gerçekten babaanne misiniz, yoksa bu sadece bir rumuz mu, bilmiyorum ama gelişinize sevindim. Bizler şu ilerleyen yaşımızda "öbür dünya"ya yatırım yapmak yerine, beklenenin tersine "ateş ehli" olmayı yeğlerken, pek çok gencin gün geçtikçe dogmalara daha güçlü sarılıp burada tebliğe soyunması üzücü, değil mi?
|
mrb asınar
yalnızca lakabım babanne ama ben bir anneyim dediklerinizde çok haklısınız bir kızım var henüz 3 yaşında zillimi zilli kokoşmu kokoş ama onu düşündükçe şu yaşananlardan dolayı kızımın geleceği için ve bütün çocukların geleceği için kokuyorum hemde çok öyle bir ülkede öyle bir dünyada yaşıyoruzki daha doğrusu öyle emaneten ve tesadüfen yaşıyoruzki korkuyorum hemde çok |
hoşgeldiniz...
|
hoşgeldin babaanne,
seni aramızda görmekten mutluyuz.. |
aramıza hoş geldiniz babaanne. Bu nicki aynı zamanda babaya da annelik ettiginizden dolayı aldıgınız düşünüyorum. *:lol:
* İyi katılımlar diliyorum. Küçük kızınızın yanaklarından da öperim. * saygılarımla |
çok teşekkür ederim
|
Hoşgeldiniz,
Yaşamak güzeldir tesadüfende olsa,doğal seçilimde olsa Var olmak anlamdır,kızınız gelecektir Geleceğimize yatırım yapmalıyız,çocuklarımıza Korku ,endişe *anlamsızdır. Akıl ve bilim kazanacaktır. Saygılar |
aydoe çok teşekkürler
doğru söylüyorsunuz hayat yaşam çok güzel çelik gibi sinirlerim olmasına rağmen insan çocuklarının geleceği hakkında korkulara kapılıyor. korkmaktansa korkunun üstüne giderim ama benim işim birazdaha güç farklı mezhep evliliğinin ailelerimize göre melez torunu olan kızım üstünde acayip bir baskı var o daha 3 yaşında avazım çıktığı kadar bende babasıda yalnışsınız diyoruz ama nafile öyle kalıplaşmış yasakların günahların olmazsa olmazların içindeyizki hiç kimsede niye bu böyle demeden almış hayatının içine koymuş bu yasakları günahları virüs gibi birbirine bulaştırıp duruyor. bize öğretilen sormayacaksın sorgulamayacaksın allahın hikmetinden sorulmaz v.s. |
Kızınıza değişik mezheplerin görüşünün dayatılması hoş değil ama tek taraflı olmasından daha iyi en azından farklı iki düşünce olduğunu algılayacak.
Sizin amacınız *onun özgür düşünceli kendi kararlarını verebilecek iyi eğitimli bir insan olmasını sağlayacak eğitimi vermek,kendisini geliştirebileceği ortamları yaratmakta yardımcı olmaktır. Gerisi ona kalmış. Saygılar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:17 . |