![]() |
'Yalan-gerçek; gerçek-yalan' düşüncesi...
Önce bütün üyeleri sevgi ile anıyorum.Ben yeni üye oldum ve 18 yıldır böyle bir ortam arıyordum.
Her Türk çocugu gibi cevreye uyarak müslümanım diyordum. Ama 14 yaşımda çok güzel bir şey oldu. Ben çok koyu Atatürk sevdalısıyım. Atatürk"ü insan olarak severim ama daha çok onun görüşlerini ve düşüncelerini severim. İşte 14 yaşında Atatürk' ün sözünü dinleyerek şu okumadan inandıgım kuranın Türkçe'sini okudum. Okudukça kafamda sorular açıldı.Hele kuranda ikide birde inanmayanlar cehhenemde yanacaktır hele kuranda bir yerde yandıktan sonra derinizi yeniliyip yeniden yakacagız demeleri beni korkutmaktan çok düşündürdü. Bu ne gadarlık? Dilegim sizlerle derin konuları tartışabilmek ve bir gün bunun açık açık Türkiye'de her yerde olabilmesi. Yalana gerçege gelince müslümanlar bu dünyaya (sanki başkası varmış gibi)yalan diyorlar.Bu insanlar bu yalan olan yalan dünyaya nasıl inanabilirler? Sevgi ve saygılarla Unutmadan söyleyeyim Türkiye'de müslüman olanlar inanmayanlara ahlaksız diye bakar asıl ahlaksızlık onlarda |
Re: yalan gerçek, gerçek yalan düşüncesi
gozeneli hoş geldiniz.
Dilegim sizlerle derin konuları tartışabilmek ve bir gün bunun açık açık Türkiye'de her yerde olabilmesi. dileğinizin ilki üyeliğinizle gerçekleşmiş bulunuyor kutluyoruz... ama açık açık Türkiye'nin her yeri için kaygılıyız. Sevgi ve Saygılar. |
aramıza hoş geldiniz gozeneli. İyi katılımlar diliyorum.
* *saygılarımla |
Hoşgeldiniz,
Katılımınızın sürekli olmasını beklerim Sevgiler |
Hoşgeldiniz sayın gozeneli.
Mustafa Kemal Kuran'ın Türkçe mealini yaptırtmaya karar verdiğinde Karabekir Paşa'ya "Evet Karabekir, Arapoğlunun yavelerini Türkoğullarına öğretmek için Kuranı Türkçeye tercüme ettireceğim ve böylece de okutturacağım ta ki budalalık edip de aldanmakta devam etmesinler."[sup:437b97c7a8]1[/sup:437b97c7a8] demişti. Atamızın dileğinin gerçekleştiğini görmek onur verici. Tekrar hoşgeldiniz. 1) Paşaların Kavgası, Kazım Karabekir, Sayfa 159 |
Re: 'Yalan-gerçek; gerçek-yalan' düşüncesi...
Sevgili gozeneli, hoşgeldin..
Sevgiler... |
sevgili gözeneli hoşgeldin.senin nicinede ona benzer bir ayet yakışır aktarıyorum
Nihayet güneşin battığı yere varınca, onu kara birGÖZEDE *batar buldu. Onun yanında (orada) bir kavme rastladı. Bunun üzerine biz: Ey Zülkarneyn! Onlara ya azap edecek veya haklarında iyilik etme yolunu seçeceksin, dedik. * kehf 86 |
daha ne çelişkiler var be *:twisted:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:10 . |