![]() |
osmanduran aranızda
Sevgili arkadaslar,
Bu siteyi gecen gun kesfettim, cok ilgimi cekti. Sitedeki yazilarin bir cogunu bir solukta okudum. Ben sosyal bilimler uzerine calisan bir akademisyenim. Evrim teorisi uzerine oldukca ayrıntili okumalar yapmistim ve dinlere inanmama durumuna gelmistim. Dawkins'in Tanri Yanilgisi kitabini okuduktan sonra da artik onemli bir esige gelmistim. Yalniz Dawkins'in kitabi her ne kadar genel bir tanri fikrine karsi ciksa da genelde hristiyanlik ve musevilik elestirisi uzerinden gidiyordu. Her Turkiyede yetismis bir genc gibi zorunlu in dersleri alip islami yakindan tanima sansi buldugum icin islamin argumanlari bana hep diger dinlerden daha guclu gelmisti. Yani tanri fikrine aklim okuduklarim sonucunda karsi cikmis olsa da direk islam dininden yola cikarak bir din elestirisi yaparak evrim anlayisiyla yogrulmus kaynaklar bulamadigim icin bu celiski bende bir sorun olarak kaldi. Ta ki gecen gun Turan Dursun'u yeniden kesfedene kadar. Ta cocuklugumda okumustum Turan Dursun'u ama yeterince icime sindirememistim. Gecenlerde siteniz sayesinde tekrar okumaya basladigimda, yillardir olusturdugum bilimsel birikimimle birlesince artik kisisel bir rahatlama icine girerek aklimdaki sorulara cevaplar bulabildigimi gordum. Boyle bir site hazirladiginiz icin tesekkurler. Bundan sonra ben de sizin aranizdayim. Umarim her sey gonlumuzce olur. Sevgiler osmanduran |
Re: osmanduran aranızda
Bilgilerinizle yapacağınız katkıları şimdiden bekliyorum.
Hoş geldin osmanduran |
osman duran sitemize hoşgeldin..
bilgilerinden faydalanmak isteriz... |
Saygideger osmanduran;
Bende senin gibi yeni katildim.Aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel=insan |
Sitemizdeki argumanlarin cogu akla ve mantiga hitap eder. Onun bunun dedigi degil, insan olarak, bireysel ve toplumsal goruslerimizi, daha guzel yarinlara, dogmatik ogretilerden *kopabilmemiz icin nasil dusunmemiz gerektigini amaclar calismalarimiz. Sitemize hos geldiniz; katkilarinizla ufuklarimizi genisletmeye yardmci olmaniz dileklerimle.
|
Osmanduran hoşgeldin.
Düşünmek bağımlılıktan daha güzel. Katılımınızın devamını dilerim Saygılar |
Osman abi hoş geldin abi..
Akademisyenmişsin.. sitede akademisyen yok başka sanırım.. çoğunluk Atedemisyen.. dağarcığımıza katkılarınızı bekliyoruz.. Hoş geldiniz.. |
Hoşgeldiniz osmanduran.
Bilimsel altyapınızı dini duygulardan arındırmış olmanızdan dolayı sizi kutlarım. Darısı diğer bilim mücahitlerinin başına... Katılımızın devamını dilerim. Saygılar |
aramıza hoş geldiniz osmanduran
* * akademisyenliginizin branşı nedir acaba. * * İyi katılımlar diliyorum. * * saygılarımla |
selamlar dilaver,
Hos bulduk. Sosyal bilimler alaninda calisiyorum. Daha acikca mikro sosyoloji (mikro ekonomiyle karisik sosyoloji) de diyebiliriz. Coleman-Boudon okulu tarzinda yani. Kisisel ilgi alanim olarak da evrim teorisi, insan evrimi, sosyal gudulerin evrimi konularini sayabilirim. iyi gunler * osmanduran |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:54 . |