![]() |
Hoş Bulduk Selamı
Herkese selam.
Adım Aykut. Bulgaristanda oturuyorum. Bir konu açmıştım, ama 10 mesaj zorunluluğu gerekçesiyle kilitlendi. Neyse, birkaçkişiyle laflarız burda biraz. Açtığım konuyu merak edenler, şurayı tıklayın Sevgiler Sayglar |
Re: Hoş Bulduk Selamı
merhaba aykut
hoş geldin güzel bir site bu konuda çoğu kişiye kefil olabilirim diyeceğim senin kefilin kim diyeceksin.buyüzden kefilliğim geçersiz olur. tekrar hoşgeldin sevgi ile |
Hoş bulduk kardeşim!
|
Sevgili aykutbulent, hoşgeldin.
"Laflarız" tabiri sitemiz mesnedinde pek yer bulmamış ve bundan sonra da bulmayacak bir tabirdir. Burası insanlığa düşünceleriyle katkıda bulunma arzusundaki insanların yeridir. Bu sebeple ciddi katılımlarını bekleriz... Sevgiler... |
Sevgili thunderpoint,
Forumun bu bölümü anca tanışma amacıyla olduğu gözlemine varmıştım. Ondan dolayı laflarız tabirini kullandım. Burada da büyük bilimsel tartışmalar olduğunu bilseydim sesimi çıkarmazdım. Aklımdayken merak edenlere söyleyeyim: Ben de müslümanlardanım. Sevgiler... |
Hoş geldiniz Aykut Bülent,
Bulgaristan'da oturan biri için Türkçeniz çok iyi ve klavyeniz de Türkçe karakter basabiliyor, ne güzel.... |
Bizdeki Dinsiz rejim biraz daha sürseydi türklük ve müslümanlık adına hiç bir şeyimiz kalmazdı.
Türkçeme gelince, eskiden "medresetü-n nüvvab" diye adlandırılan İHL'den mezun oldum. Kaybolan benliğimi orda buldum. Yani sizin varmak istediğiniz yere ben arkama bakmadan koşa koşa geliyorum. (Türkçe karakterler her Windows'ta var zaten Q-F klavye seçeneği) *:) |
Sizin klavye özel olmalı. :)
Bulgaristan doğumlu musunuz? Niye Türkiye'de İmam Hatip'te okuyup (yine) Bulgaristan gibi gavur bir memlekete gittiniz? |
Yok, benim klavye us-standartında. Bulgaristanda böyleleri var yalnız.
Evet Bulgaristan doğumluyum. *:lol: Aslında bahsettiğim İHL Bulgaristanda bulunmaktadır. Türkiyeye gezi amaçlı bir kaç defa geldim yalnız. |
İmam Hatip Liseleri ne zaman açıldı orada?
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:19 . |