Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Yarattığı denilen hayvana aşağılık diyen tuhaf allah (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=6303)

atheist87 30-05-2008 07:20

Yarattığı denilen hayvana aşağılık diyen tuhaf allah

BAKARA SURESİ: 65 Yemin olsun, içinizden Cumartesi gününde azgınlık yapanları siz bilirsiniz. Onlara şöyle dedik: "Aşağılık maymunlar oluverin."

MAİDE SURESİ : 60 De ki: "Allah katında ceza olarak bundan daha kötüsünü size bildireyim mi? Allah'ın lanetlediği, üzerine gazap indirdiğidir o. Allah böylelerinden maymunlar, domuzlar ve tağut uşakları yapmıştır. İşte bunlardır yer bakımından daha kötü, yolun denge noktasını kaybetme bakımından daha şaşkın olanlar."

A'RAF SURESI: 166 Ne zaman ki, yasaklandıkları şeylerden ötürü öfkelendiler, onlara şöyle dedik: "Aşağılık, maskara maymunlar olun!"

breymin 18-10-2008 22:20

yaratdiklarini asagiliyan allah,,,banada biraz garip geldi.

placebo 18-10-2008 22:56

Lokman Sûresi 19
“Yürüyüşünde tabii ol. Sesini alçalt. Çünkü seslerin en çirkini herhalde eşeklerin sesidir!”

Yarattığı eşeğin de sesini beğenmemiş ,özenmeden yaratmış heralde..

iceman 18-10-2008 22:56

hep Lanet zaten..inanmadın mı yandın ! ama söyLiyim ben bu LafLarın aLtında kaLmam :D

karadenizli 08-11-2008 22:29

hangi meali okuyosunuz durun söyleyeyim ZEKERİYA BEYZ TURAN DURSUN

ELMALILI HAMDİ YAZIRI DENESENİZ, ömer nasuhi bilmen.. ne dersiniz

prometheus4517 08-11-2008 23:30

bu hakaretlerin hesabı sorulacak :D:D

placebo 08-11-2008 23:51

Alıntı:

prometheus4517´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 136964)
bu hakaretlerin hesabı sorulacak :D:D

Başkaldırıyoruz..Aşşağılanmaya hayır!!!

Onları gözleri açık,bizimkileri kapalı yarat. Hatta bir de kalplerimize da mühür vur..

Eşitlik isterük!!!:D

dr humanist 09-11-2008 00:02

Alıntı:

preach´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 136976)
Başkaldırıyoruz..Aşşağılanmaya hayır!!!

Onları gözleri açık,bizimkileri kapalı yarat. Hatta bir de kalplerimize da mühür vur..

Eşitlik isterük!!!:D

sevgili preach;
ben de ahiret gününü dört gözle bekliyorum,allaha bir sürü sorum var,sitemlerim var

saygılarımla;
Evros

sinner 09-11-2008 00:17

Ben şahsen bir konuya bakmak istediğimde Elmalı mealine başvururum.

Her fırsatta kendini yücelte yücelte bitiremeyen Tanrının gerçek yüzünü,
kendisine inanmayanları alaycılıkla suçlarken kendisinin de aynı yolu seçtiğini görerek tespit edebiliriz:
Canı çıkasıcalar, kahrolasılar, elleri kuruyasılar, beyinsizler, aşağılık maymunlar, yaban eşekleri vs.
Daha olmadı onların üstüne pislik atar. :D

placebo 09-11-2008 00:32

[QUOTE=Evros;136982]sevgili preach;
ben de ahiret gününü dört gözle bekliyorum,allaha bir sürü sorum var,sitemlerim var

saygılarımla;

Benim de sevgili Evros..O zaman birleşelim topluca gidip soralım..Bakalım ne gibi bir mantıklı açıklama sunacak bizlere.Derdi neymiş? bizi neden defolu yaratmış?Sonra da bu hatasının bedelini niye bize fatura etmeye kalkışmış?Gelen giden bizi aşşağılıyor yahu,şamar oğlanına döndük ..Onun yüzünden müslümanlar üzerimize saldırıyor,insanlık saçsaça başbaşa girmiş din iman diye..yeter gayrı :D Nedir bu zulüm...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:44 .