![]() |
merhaba arkadaşlar
burada olmaktan büyük bir keyif alıyorum,sürünün dışına çıkabilmiş seviyeli,donanımlı ve daha dün onlarca insanın düşüncelerinden ötürü diri diri yakıldığı bir ülkede inandıkları-inanmadıkları düşünceleri için site kurup,düşüncelerini paylaşan mert ve cesur arkadaşlara merhabalar.
sürünün dışına çıkmak zordur,okumak ister,araştırmak ister, en önemliside sorgulamak ister sorgulamakta yürek ister. |
Sayın rainbow
Aramıza hoş geldiniz, iyi katılımlar diliyorum. saygılarımla |
Merhaba Rainbow,
Yazmak için niye bu kadar uzun süre beklediniz? saygılar |
Sevgili rainbow, hoşgeldin..
Sevgiler... |
sevgili rainbow bende hoşgeldin diyorum.
anadolu söylencelerinde gökkuşağına yetişip! altından geçen insanların her dileği yerine gelirmiş. sizdede böyle bir kudret ve keramet var mı :)? bilmiyorum. ama sizin gibi ,özgür düşüncli insanlar çoğaldıkça bazı ''dileklerin'' gerçekleşeceğinden eminim. tekrar hoşgeldin |
sevgili rainbow aramıza hoşgeldiniz.
Gerçi siz benden önce kaydolmuşsunuz siteye ama olsun.:)Fiili olarak bugün başlamış sayılırsınız heralde. sürü dediniz de aklıma bilim dergilerinde geçen o meşhur hikaye geldi.Hani 400 koyun birlikte atlamışlar ya uçurumdan bizimkisi de o hesap biraz. Uslu durup sürüyle birlikte güdülmektense, o uçurumdan ilk atlayan koyun gibi asi olup özgürce can vermek daha güzeldir benim için. sevgiler |
Hoşgeldin rainbow, düşünce dünyamızı renklendireceğini umuyorum.
Saygılar, |
Hosgeldin
Saygideger rainbow;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Dikkat, Dikkat...
Sürünün içinden, kaçanlara son çağrı... Küresel ısınma nedeniyle kaybolan buzulların sakinleri etrafta dolaşırken görülmüştür. Bu sakinlerin, yalnız gezen kuzulara karşı özel bir ilgi duyduğu duyumunu aldık. Bizden söylemesi :) Şaka bir yana, hoş geldiniz Sn. rainbow |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:43 . |