Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   şöyle bir ayet olsaydı.... (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=6372)

AYATA 04-06-2008 09:38

şöyle bir ayet olsaydı....

şöyle bir ayet olsaydı tüm düşüncelerim değişirdi, yada bakış açım daha farklı olurdu diyebilirmisiniz....

Mesela benim...."Aklınız ve yaşadığınız çağ sizi yönlendirecektir doğruya" yada, "kızlar onları eğit çünkü onlar gelecek nesilleri oluşturacak evlatları yetiştirecek olanlardır" "o gök adaları tek tek aşacak ve karanlık boşlukta bir başka sistemlere de elbet gideceksiniz" gibi bir iki ayet olsaydı........bakışım farklı olurdu.

ya sizin......

iceman 04-06-2008 09:44

ayeti kimin yazacagına bağLı :)

ozgur_beyin 04-06-2008 09:48

sevgili sirius ,öyle bir ayet olsaydı, eblehlerin şansı azalırdı.

AYATA 04-06-2008 09:53

iceman.......O öyle yazsaydı.....yani :)

benun 04-06-2008 10:21

SİRİUS-B Yakında kendini peygamber de ilan edersin sen:D

atheist87 04-06-2008 10:34

neden olmasın ki öncekilerden ne farkı var

Benim kafamdada yeni bir din oluşturma var aslında ayet yazma çok zor değil biraz tevrattan biraz incilden birazda kurandan ayetler çıkarılıp yeni bir din oluşturulabilir
müslümanların diğer dinler hakkında art niyetli olmaları o dine geçişi kolaylaştırıcaktır tabiki önce kurandaki hatalar,çelişkileri ilk sayfalara ekleyerek önce islam sahte olduğu dile getirdikten sonra 3 din kitaplarındaki zararlı kısımların çıkarılarak yeni bir din oluşturulabilir.

dilaver 04-06-2008 10:34

edenlerden fazlası vardır, eksigi yoktur. Ne de olsa ahir zaman peygamberi olur.:)

saygılarımla

Aydınus 04-06-2008 11:28

Alıntı:

benun´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 111752)
SİRİUS-B Yakında kendini peygamber de ilan edersin sen:D

Seninkilerden daha mantıklı , daha vicdanlı , daha insancıl en azından ...

kucles 04-06-2008 11:49

Alıntı:

SİRİUS-B´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 111731)
şöyle bir ayet olsaydı tüm düşüncelerim değişirdi, yada bakış açım daha farklı olurdu diyebilirmisiniz....

Mesela benim...."Aklınız ve yaşadığınız çağ sizi yönlendirecektir doğruya" yada, "kızlar onları eğit çünkü onlar gelecek nesilleri oluşturacak evlatları yetiştirecek olanlardır" "o gök adaları tek tek aşacak ve karanlık boşlukta bir başka sistemlere de elbet gideceksiniz" gibi bir iki ayet olsaydı........bakışım farklı olurdu.

ya sizin......

ayetlerin çok hoş, açık ve inandırıcı. yok şöyleydi yok böyleydi gibi arayışlar içine girmeye mahal vermiyor yani. devamı gelirse ilk inanlardan biri ben olabilirim ;)

AYATA 04-06-2008 21:41

aha bu sabah bir kaç ayet daha aldım........" Siz bilin ki dünyayı yöneneten düşünceler değil kuvvetdir, ancakkk kuvveti kullanan düşüncelerdir" " Eyyy akıl verdiğim Düşün, düşün çünkü düşünmek ruhun kendi kendisi ile konuşmasıdır":( benun u düşünürkende şöyle bir ayet geldi...." bil ki...Zekası olmayana başkasının zekası görünmez" alla alla ne oluyor bana yahu.......... :(

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:36 .